Search
Close this search box.

Ravenska knjižnica vam gradivo po želji dostavi na dom

Verjetno vas je kar nekaj, ki bi v tem času, ko so knjižnice zaprte, nujno potrebovali kakšen učbenik ali knjigo.

Iz Koroške osrednje knjižnice dr. Franca Sušnika sporočajo, da vsem članom knjižnice v času zaprtja knjižnice, zaradi epidemije novega koronavirusa po novem omogočajo dostavo knjižničnega gradiva po pošti. Strošek pošiljanja je 2,5 €.

Storitev bodo izvajali brez neposrednega stika z uporabniki, pri naročanju pa bodo upoštevana vsa priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje in drugih pristojnih organov.

Kaj lahko naročite?

Naročite lahko le gradivo, ki je dostopno v študijski knjižnici: in sicer le študijsko literaturo in leposlovje, ki je del učnega načrta, do največ 5 knjig na mesec.

Kako poteka naročilo?

V spletnem katalogu Cobiss+ najprej preverite, ali je gradivo prosto za izposojo, nato svoje želje posredujte na e-pošto: knjiznica@rav.sik.si, kjer navedete podatke (naslov dela, avtorja, leto izdaje publikacije, številko vaše članske izkaznice, domači ali drug naslov, kamor želite prejeti pošiljko, telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi). V knjižnici bodo gradivo pripravili in vam ga poslali po pošti in strošek pošiljanja, ki znaša 2,50 €, vpisali v dolg, ki ga boste poravnali, ko bo knjižnica znova odprta.

Pošiljke s knjigami bodo pripravili in odpremili ob torkih in četrtkih, izposojeno gradivo pa boste lahko vrnili, ko bodo knjižnice ponovno odprte. Zamudnine za izposojeno gradivo v tem času ne bodo evidentirali.

VIR: KOK

Dogodki