Search
Close this search box.

Radeljski gasilci odstopili nagrado pomoči potrebnim družinam (FOTO)

Člani PGD Radlje ob Dravi so v akciji “Gasimo lakoto”, za najbolj legendaren gasilski piknik tega poletja, z vašo pomočjo prejeli denarno nagrado v vrednosti 500 evrov, ki bi jo lahko izkoristili v Lidlu. Vendar so se neutrudni borci, srčni in vedno radodarni gasilci, odločili, da nagrado podarijo v dobrodelne namene, pomoči potrebnim.

Naj spomnimo, da je Lidl Slovenija v akciji “Gasimo lokato” v zahvalo za požrtvovalnost slovenskim gasilcem, 30. prostovoljnim gasilskim društvom po vsej Sloveniji podaril 500 evrov za najbolj legendaren gasilski piknik tega poletja. Za omenjeno nagrado so se potegovali tudi koroški gasilci: PGD Prevalje, PGD Ravne na Koroškem, PGD Mežica, PGD Radlje ob Dravi, PGD Vuzenica, PGD Mislinja. Z vašo pomočjo in prejetimi glasovi pa so do nagrade prišli gasilci iz Mežice, Prevalj in Radelj ob Dravi.

Mežiški gasilci so nagrado porabili ob dnevu odprtih vrat, ko so za vse obiskovalce pripravili brezplačno pogostitev, člani PGD Radlje pa so se odločili, da bodo z njo obdarili pomoči potrebne družine, s čimer so jim polepšali praznične dni.

“Danes smo trem družinam omogočili nakup v Lidlu, ki je nam podaril vrednostno kartico v višini 500 EUR v akciji “gasimo lakoto”. Jutri bomo to omogočili še eni družini. Gre za socialno šibke in pomoči potrebne družine. Izbor smo naredili po posvetu s pristojnim CSD,” so ob tej priložnosti sporočili iz PGD Radlje ob Dravi.

Dogodki