Glasujmo! Koroški gasilci se potegujejo za brezplačen piknik. Do nagrade jim lahko pomagamo tudi mi (FOTO)

V zahvalo za požrtvovalnost slovenskim gasilcem in pomoč bo Lidl Slovenija 30 prostovoljnim gasilskim društvom podaril 500 evrov za najbolj legendaren gasilski piknik tega poletja. Za omenjeno nagrado pa se potegujejo tudi koroški gasilci: PGD Prevalje, PGD Ravne na Koroškem, PGD Mežica, PGD Radlje ob Dravi, PGD Vuzenica, PGD Mislinja. Glasujete lahko do 16. 8. 2019.

V zahvalo za požrtvovalnost slovenskim gasilcem in pomoč bo Lidl Slovenija 30 prostovoljnim gasilskim društvom podaril 500 evrov za najbolj legendaren gasilski piknik tega poletja. Za omenjeno nagrado pa se potegujejo tudi koroški gasilci, ki jim do piknika lahko pomagate tudi vi.

Heroji plamenov si za svoj pogum in požrtvovalnost zaslužijo prvovrstno okrepčilo, so prepričani pri Lidlu, kjer bodo tridesetim prostovoljnim gasilskim društvom, ki bodo prejela največ glasov, priskrbeli dobrote, vredne žar legend.

Organizator bo v nagradni igri podelil trideset (30) nagrad v skupni vrednosti 15.000 €, in sicer 30 vrednostnih kartic za 500 €, ki bodo podeljene tridesetim najboljšim prostovoljnim gasilskim društvom in s katerimi lahko opravijo nakupe v trgovinah Lidl Slovenija. Nagrad ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo nagrado. Nagrade niso prenosljive na tretje osebe.

V nagradni igri, ki traja od od 5. 7. 2019 do 16. 8. 2019, so pri Lidlu najprej na spletni strani www.gasimo-lakoto.si zbirali prijave gasilskih društev, ki so na natečaj poslala prijavnico s fotografijo. Fotografije sodelujočih društev, ki so ustrezale zahtevam, so od 02. 08. 2019 objavljene na Facebook strani Lidl Slovenija, kjer se društva potegujejo za čim več všečkov. Glasovanje se bo zaključilo 16. 8. 2019.

Komisija bo preštela glasove in med vsemi 148. prijavljenimi gasilskimi društvi izbrala 30 tistih, ki bodo pod svojo fotografijo prejela največ všečkov. Iz posamezne občine je lahko nagrajeno samo eno prostovoljno gasilsko društvo, kar pomeni, če se med 30 najboljšimi znajde več prostovoljnih gasilskih društev iz iste občine, prejme nagrado samo tisto, ki je med njimi prejelo največ glasov. Ostalih se ne šteje in njihovo mesto/nagrado prevzame naslednje društvo, ki je prejelo največ glasov in ni iz iste občine kot društva, uvrščena pred njim.

Od koroških društev v natečaju sodelujejo: PGD Prevalje, PGD Ravne na Koroškem, PGD Mežica, PGD Radlje ob Dravi, PGD Vuzenica, PGD Mislinja. Glasujete lahko TUKAJ.

Trideset društev, katerih fotografije bodo prejele največ všečkov, bo nagrajenih z vrednostno kartico v višini 500 € za nakupe v Lidl Slovenija. Tam bodo lahko naši heroji izbirali med vedno svežimi in kakovostnimi izdelki za zares legendaren gasilski piknik, so še v sporočilu za javnost zapisali pri Lidlu.