Search
Close this search box.

Prvomajski Aquabus bo kmalu na poti

Brezplačni kopalni avtobus za otroke in mladino iz primestnih vaških skupnosti, Aquabus, se že pripravlja na prvomajske počitniške vožnje.

Vozil bo v četrtek, 27. aprila, v petek, 28. aprila, in v torek, 2. maja. Zaradi razporeda prazničnih dni bo tokrat večji, kar 16-sedežni kombi, iz Podgorja in Razborja izjemoma prišel po kopalce v petek, 28. aprila, v času poletnih počitnic pa bo na tem območju vozil po ustaljenem voznem redu, to je vsako sredo.

Tako kot med zimskimi počitnicami bodo Aquabus za prevoz v mesto lahko koristili tudi starejši občani.

Mestna občina Slovenj Gradec je brezplačni kopalni avtobus prvič uvedla lanske poletne počitnice po odprtju novega bazena Aqualatio. Letos je Aquabus, ki ga otroci in mladina radi koristijo, postal stalnica in bo vozil med vsakimi počitnicami, ne le med najdaljšimi, poletnimi. Z njim želi občina omogočiti lažji dostop do nove pridobitve v mestu vsem tistim šolarjem, ki živijo v naseljih, oddaljenih od mestnega središča, staršem otrok pa olajšati skrb za načrtovanje počitniških aktivnosti otrok.

Urnik prvomajskih voženj preverite TUKAJ.

Vsem učencem in dijakom želimo prijetne počitnice.

PRVOMAJSKI AQUABUS V ŠTEVILKAH:

·        16-sedežni kombi

·        6 relacij

·        50 postajališč

Vir: slovenjgradec.si

Dogodki

Brezplačni kopalni avtobus za otroke in mladino iz primestnih vaških skupnosti, Aquabus, se že pripravlja na prvomajske počitniške vožnje.