Pridruži se vrstam pomožnih policistov!

Te zanima delo pomožnega policista? Objavljen je nov javni razpis, s katerim Slovenska policija k sodelovanju vabi več kandidatov.
policija razpis
Za pomožne policiste se lahko prijavijo brezposelni, študenti, upokojenci, pa tudi že zaposleni, saj jim obstoječa pogodba z delodajalcem ne preneha veljati.

Prijave zbirajo vse do 31. januarja 2020, prijavijo pa se lahko vsi tisti, ki so že že zaposleni (za določen ali nedoločen čas), pa tudi brezposelni, študenti, upokojenci, če le izpolnjujejo vse razpisne pogoje, kot so na primer starost (od dopolnjenega 18. leta do 60. leta), ustrezne psihofizične sposobnosti, srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, državljanstvo Slovenije, vozniški izpit B-kategorije idr.

Značilnosti dela pomožnih policistov

  • delo na vpoklic (ob naravnih in drugih nesrečah idr.)
  • prostovoljna služba
  • ne delovno razmerje, ampak pogodbeni odnos s Policijo
  • za pomožne policiste se lahko prijavijo brezposelni, študenti, upokojenci, pa tudi že zaposleni, saj jim obstoječa pogodba z delodajalcem ne preneha veljati
  • za policijske naloge vas usposobimo
  • plačilo za opravljeno delo in za pripravljenost

Kandidati, ki bodo vloge posredovali med 1. avgusta 2019 in 31. januarjem 2020 (konec razpisnega roka) in bodo uspešno opravili izbirni postopek, se bodo udeležili osnovnega usposabljanja predvidoma v novembru 2020.

Javni razpis najdete TUKAJ.

Vir: policija.si

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.