Preživite sobotni večer v družbi mladih podeželanov

V Zvezi slovenske podeželske mladine, ki je edina organizacija, ki združuje tako mlade na podeželju kot tiste, ki čutijo pripadnost podeželja, ponovno vabijo na spletni dogodek. Na njihovi zaključni prireditvi, ki si jo boste lahko ogledali tudi v živo, bomo tudi izvedeli, kako visoko so se uvrstili mladi Korošci, ki se potegujejo za laskavi naziv "Naj projekt 2020".
20190706_214642

V teh nepredvidljivih, socialno šibkih časih je nujno, da se med seboj povežemo, pa čeprav preko spleta. Veliko naših dogodkov smo preusmerili na splet z namenom, da ohranjamo vezi s člani in še naprej širimo našo vizijo. Tako smo že izvedli spletni kviz, razne sestanke in srečanja s pomembnimi deležniki. Tokrat je na vrsti družabni del – zaključna prireditev,” sporočajo iz Zveze slovenske podeželske mladine (ZSPM).

Zveza slovenske podeželske mladine prireja danes ob 20. uri, svojo (virtualno) zaključno prireditev in izbor Naj projekt 2020. Dogodek boste lahko spremljali v živo na njihovi Facebook strani, ki jo najdete TUKAJ.

“Covid leto se bliža h koncu in napočil je čas, da se še zadnjič virtualno povežemo in se srečamo na Zoomu, podoživimo trenutke letošnjega leta in podelimo naziv »NAJ PROJEKT podeželske mladine 2020«. Kdo bo prejel laskavi naziv? Pridite in se pridružite, so v vabilo za javnost navedli na zvezi.

Pri tem naj omenimo, da so se za naj projekt potegovali tudi Korošci, članice in člani DPM Mežiške doline, o čemer smo že pisali TUKAJ. Danes pa bomo lahko v živo, preko spleta izvedeli, če jim je uspelo zbrati največ glasov.

Iz ZSPM so še sporočili, da bodo na prireditvi vse navzoče pozdravili pomembni deležniki iz sveta kmetijstva; minister za kmetijstvo gozdarstvo in prehrano – dr. Jože Podgoršek, predsednik KGZS – Roman Žveglič, predsednik Zadružne zveze Slovenije – Borut Florjančič in predsednica ZSPM Anja Mager.

Preberi še:  Poklukar: V naslednjih dneh po Sloveniji dnevi odprtih vrat za cepljenje