Search
Close this search box.

Prekratka varnostna razdalja botrovala prometni nesreči v Libeličah, v Arji vasi vinjen voznik povzročil materialno škodo.

V obeh nesrečah je na srečo prišlo le do lažjih telesnih poškodb.

S PU Celje so sporočili, da so policisti včeraj, 3. decembra, na Koroškem obravnavali prometno nesrečo in sicer na območju Libelič. Voznica osebnega vozila je zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v vozilo pred seboj. Voznik osebnega avtomobila, v katerega je trčila povzročiteljica, se je pri tem lažje poškodoval.

Pri tem policija opozarja na to, kako zelo pomembno je vzdrževati primerno varnostno razdaljo, še posebej, kadar je cestišče zaradi vremenskih razmer spolzko in je zavorna pot še toliko daljša.

Prav tako je do prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami prišlo v Arji vasi. Nekaj čez 19. uro včeraj je namreč voznik osebnega vozila zaradi vožnje preblizu desnemu robu cestišča in vožnje pod vplivom alkohola zapeljal s ceste in trčil v telekomunikacijsko omarico, prometni znak in na koncu še v stanovanjsko hišo. Ker je pri tem utrpel lažje telesne poškodbe, so voznika odpeljali v celjsko bolnišnico. Zoper povzročitelja bodo podali obdolžilni predlog.

Vir: PU Celje

Dogodki

V obeh nesrečah je na srečo prišlo le do lažjih telesnih poškodb.