Search
Close this search box.

Praznično mestno jedro v Slovenj Gradec privabilo tudi družbo Canon. Nastalo je tole … (VIDEO)

Ste že videli kako lepo je okrašeno mestno jedro Slovenj Gradca? To so opazili tudi pri Canon Slovenija in tako so v sodelovanju z ekipo 8Production v mestu posneli oglas.

Ekipa 8Production je v praznično okrašenem Slovenj Gradcu posnela čudovit oglas za Canon Slovenija.

Ob oglasu so zapisali: “Vonj sveže pečenih piškotov, topel otroški objem, okus najljubše praznične jedi in iskrica v očeh ob izpolnjeni želji … nekaterih stvari se preprosto ne da shraniti digitalno. Lahko pa jih z dobrimi posnetki zabeležite v večen zapis, ki vas bo ob vsakem ogledu spomnil na vaše najdražje in čudovite trenutke, ki ste jih preživeli skupaj.”

Tako lepo je v Slovenj Gradcu…

Prazniki in Canon PowerShot G5 X Mark II

Vonj sveže pečenih piškotov, topel otroški objem, okus najljubše praznične jedi in iskrica v očeh ob izpolnjeni želji … nekaterih stvari se preprosto ne da shraniti digitalno. Lahko pa jih z dobrimi posnetki zabeležite v večen zapis, ki vas bo ob vsakem ogledu spomnil na vaše najdražje in čudovite trenutke, ki ste jih preživeli skupaj. Lepe praznike vam želimo!Video © 8Production

Objavil/a Canon Slovenija dne Četrtek, 19. december 2019

Director: Matic Borković, DOP: Klemen Smolar, Producer: Miha Belcijan, AD: Katja Smolar, PA: Gašper Potočnik, Set design: Katka Riznar, MUA: Antonina Bouclesn, Light: Miha Flajs.

Dogodki