Poslovalnica Varuha zdravja, Vzajemne, v Slovenj Gradcu na novi lokaciji

Varuh zdravja, Vzajemna, je največja specializirana zavarovalnica za prostovoljna zdravstvena zavarovanja v Sloveniji, ki ima poslovalnice tudi na Koroškem. Med drugim v Slovenj Gradcu, kjer jih po novem najdete na drugi lokaciji.

Prijazni svetovalci vam bodo v novi poslovalnici na Glavnem trgu 49 predstavili široko ponudbo in storitve, s katerimi Vzajemna izpolnjuje svojo vizijo preventivnega delovanja in zdravja vseh generacij. Pri Varuhu zdravja je vaše zdravje v varnih rokah. Trenutno najbolj aktualni zavarovanji sta Zavarovanje za tujino in Zdravstvena polica.

Vse informacije o njihovi ponudbi in ugodnostih boste prejeli v poslovalnici Varuha zdravja, Vzajemne, v Slovenj Gradcu, kjer vas pričakujejo ob ponedeljkih, torkih in četrtkih med 8. in 12. uro ter med 13. in 15. uro. Ob sredah med 8. in 12. uro ter med 13. in 16.30 uro. V petek pa so vam na razpolago med 8. in 13. uro.

Varuh zdravja, Vzajemna, poslovalnica Slovenj Gradec, Glavni trg 49, 2380 Slovenj Gradec. Tel: +386 (0)2 88 50 340

Zavarovani povsod po svetu

Če v tem času iščete zanesljivo zdravstveno zavarovanje za tujino, za krajši izlet, večje potovanje ali kar celoletno potovalno avanturo, je Varuh zdravja, Vzajemna, pravi naslov za vas.Nekatere stvari so malo verjetne, niso pa nemogoče. Zato je na dopustu, potovanju ali izletu v drugo državo dobro imeti Zavarovanje za tujino,” svetujejo pri Vzajemni, kjer vam nudijo hitro in kakovostno zdravstveno oskrbo, 24-urno asistenco v slovenskem jeziku in še mnogo drugega za vaše zdravje na poti. Evropska kartica vam ne nudi asistence in pomoči v slovenskem jeziku. Če boste potrebovali zdravniško pomoč, boste v tuji državi prepuščeni sami sebi. Stroške krije le v javni zdravstveni mreži in samo v obsegu, kot jih krije obvezno zdravstveno zavarovanje v obiskani državi.

V vse pakete je vključeno kritje za celotno geografsko območje sveta in zdravljenje akutnega poslabšanja kroničnih bolezni. Iz širokega nabora možnosti lahko vsakdo izbere paket, ki ustreza njegovemu načinu potovanja. V ponudbi je tudi Družinski paket zavarovanja za Hrvaško, ki je še posebej aktualno v času poletnih počitnic.

Za vse, ki potujete večkrat na leto, je smiselno izbrati Celoletno zavarovanje za tujino Multitrip, ki ga lahko sedaj sklenete še posebej ugodno. K zavarovanju je možno priključiti še dodatno kritje za primer nezgode v tujini

Rešitev za hiter dostop do zdravstvenih storitev

V zadnjih nekaj letih v Varuhu zdravja, Vzajemni, beležijo vedno večje zanimanje za njihovo zavarovanje Zdravstvena polica, ki nudi kakovosten in hiter dostop do specialističnih in operativnih zdravstvenih storitev. »Zdravstvena polica je zelo pozitivno sprejeta, saj je v sistemu z dolgimi čakalnimi dobami dostopnost omejena in so ljudje vajeni, da si pomoč poiščejo samoplačniško. Če imajo naše zavarovanje, pa jim takojšen dostop do samoplačniških storitev uredimo mi in pokrijemo stroške iz zavarovanja. Tudi vse več podjetij se odloča za Kolektivno zdravstveno polico, saj se jih večina zaveda, da v času čakanja na prvo specialistično obravnavno, diagnostični postopek ali operativni poseg bolezen ne mirujenam je povedal direktor poslovne enote Ravne na Koroškem Gorazd Dretnik.

Obiščite njihovo spletno stran in Izberite najpopolnejši paket zase ali svojo družino ali pa se oglasite v poslovalnici Vzajemne v Slovenj Gradcu, kjer vam bodo prijazno svetovali in pomagali do najugodnejšega zavarovanja.

Pri Vzajemni pa ponujajo tudi kartico Varuh zdravja, s katero lahko pri njihovih partnerjih uveljavljate popuste in druge privlačne ugodnosti, o čemer si lahko več preberete TUKAJ.

Dogodki