Search
Close this search box.

Poslovalnica NLB na Prevaljah zaprta

Pri vodstvu Nove Ljubljanske banke d. d. smo preverili, zakaj je njihova poslovalnica na Prevaljah zaprta.

“Stranke in druge občane, ki obiskujejo poslovalnico NLB Prevalje,  smo konec minulega tedna z obvestilom na vhodnih vratih obvestili,  da je iz preventivnih zdravstvenih razlogov do nadaljnjega zaprta,” so nam pri NLB odgovorili na zastavljeno vprašanje.

“S tem ukrepom želimo kar najbolj prispevati k čim hitrejši zajezitvi okužb s koronavirusom. Tudi v bančni enoti se trendu izrazitega povečevanja števila okužb na Koroškem namreč nismo mogli izogniti. Tako smo ob prvem obvestilu o možni okužbi ljudi, ki so bili v stiku z zaposlenimi oz. sumu okužbe, nemudoma odreagirali preventivno in zaščitimo tako vse zaposlene (samoizolacija, testiranje) kot seveda naše stranke, pojasnjujejo pri NLB.

“Vsi zaposleni, ki so v samoizolaciji, se počutijo dobro; med njimi so žal tudi okuženi. Enoto smo preventivno zaprli in bo ostala predvidoma zaprta do konca prihodnjega tedna. Seveda smo ves čas v kontaktu s pristojnim institucijami in dosledno upoštevamo vsa njihova navodila in usmeritve,” so še zapisali.

Na vprašanje, ali je zaprta še katera druga njihova poslovalnica na Koroškem, so odgovorili, da za zdaj vse ostale enote na Koroškem poslujejo, tako da vse stranke v času zaprtja enote na Prevaljah lahko opravijo storitve v bližnjih Ravnah in v Mežici. “Seveda v času povečanega števila okužb svetujemo obisk enot le v nujnem primeru. Brezgotovinsko plačevanje s karticami je z zdravstvenega vidika dosti primernejše kot gotovina, do 25 evrov je celo v celoti brezstično (brez dotika, brez vnosa PIN številke), obveznosti pa lahko stranke plačajo kadarkoli od kjerkoli prek spletne in mobilne banke,” so še dodali.

“Če brez gotovine res ne gre, se vedno lahko zanesete na široko mrežo bankomatov, saj bomo poskrbeli, da bo v njih ves čas dovolj gotovine. Vsi , ki rokujejo z njimi,  pa naj ne pozabijo na razkužilo v žepu, da po uporabi BA razkužijo roke. Pomoč in nasvet lahko stranke vedno dobijo v NLB Kontaktnem centru 24 ur na dan in vse dni v letu preko telefonske številke 01 477 20 00 ali video klica in klepeta,” so sklenili zapis, ki so ga nam posredovali danes.

Dogodki

Pri vodstvu Nove Ljubljanske banke d. d. smo preverili, zakaj je njihova poslovalnica na Prevaljah zaprta.