Posebna poletna ponudba v podjetju AvtoKoletnik

V podjetju AvtoKoletnik d.o.o., kjer opravljajo vse storitve v svojih lastnih prostorih v Mariboru in v Radljah ob Dravi, so v teh dneh za vas pripravili posebno ugodnost.

Redni servis je na vozilu zelo pomemben, saj podaljšuje njegovo življenjsko dobo in pripomore k zanesljivejšemu ter varnejšemu delovanju, pravijo v podjetju AvtoKoletnik. Zato se je njihova servisna ekipa odločila, da VAM podari 10-% popust na DELO in MATERIAL pri servisu vozila.

Če želite pridobiti popust, morate poslati svoje podatke v spletni obrazec na njihvi strani, ki ga najdete TUKAJ. Ekipa podjetja AvtoKoletnik pa vas bo v najkrajšem času kontaktirala in se boste skupaj dogovorili o željenem terminu servisa. Ponudba velja do 31. avgusta 2022.

Pri tem naj še omenimo, da vam v podjetju AvtoKoletnik nudijo vse mehanske storitve, storitve karoserije, vulkanizacijo, prodajo nadomestnih delov, dodatne opreme in pranje vozil z avtomatsko avtopralnico.

Preberite tudi: Avtohiša, ki je vedno v prednosti

V sklopu popolnih storitev zagotavljajo tudi prodajo rabljenih vozil, zamenjavo staro za novo, financiranje nakupa ter seveda svetovanje. Zaloge nadomestnih delov in bogata izbira dodatne opreme za znamke vozil Renault, Dacia, Nissan in Subaru zadovoljijo vsakega ljubitelja jeklenih konjičkov.