Search
Close this search box.

Avtohiša, ki je vedno v prednosti

Postopoma, korak za korakom se vračamo v ustaljene tirnice vsakdana. Obiskali smo podjetje AvtoKoletnik d.o.o., pooblaščenega prodajalca in serviserja vozil znamk Renault, Dacia, Nissan in Subaru, ki na slovenskem avtomobilskem prostoru predstavlja lepo zgodbo o uspehu.

V podjetju AvtoKoletnik d.o.o. opravljajo vse storitve v svojih lastnih prostorih v Mariboru in v Radljah ob Dravi. Nudijo pa vse mehanske storitve, storitve karoserije, vulkanizacijo, prodajo nadomestnih delov, dodatne opreme in pranje vozil z avtomatsko avtopralnico.

V sklopu popolnih storitev zagotavljajo tudi prodajo rabljenih vozil, zamenjavo staro za novo, financiranje nakupa ter seveda svetovanje. Zaloge nadomestnih delov in bogata izbira dodatne opreme za znamke vozil Renault, Dacia, Nissan in Subaru zadovoljijo vsakega ljubitelja jeklenih konjičkov.

VIDEO: Predstavitev podjetja AvtoKoletnik d.o.o.

Skoraj pol stoletja dolga tradicija

Da gre za ugledno podjetje, priča podatek o skoraj pol stoletja dolgi tradiciji delovanja. “Zgodba se je začela pisati že davnega leta 1974, ko je podjetje ustanovil moj oče. Kot samostojni mehanik je začel najprej z enim mehanikom, nato z drugim, tretjim. Nato smo skozi vsa leta število zaposlenih povečevali. Po dokončanem šolanju sem, jasno, želel to tradicijo nadaljevati. Oče mi je podjetje predal. Z leti smo se vedno bolj razvijali, pridobivali druge blagovne znamke za prodajo vozil – Renault, Nissan, Dacia –, nazadnje pa se je družini pridružil še Subaru,” poslovno pot podjetja AvtoKoletnik oriše direktor podjetja Gorazd Koletnik.

Postopoma smo razvijali lokacije, prostore in število zaposlenih, pridobivali vedno več strank in nato naredili največji korak – leta 2001 smo v središču mesta Maribor zgradili nov sodoben prodajno-servisni center, ki se razteza na sedem tisoč kvadratnih metrih površine. V njem prodajamo prej omenjene blagovne znamke avtomobilov, tudi rabljena vozila. Opravljamo pa tudi komplet opravila ter storitve servisov, vzdrževanj, pranj, kleparskih, ličarskih opravil vseh navedenih vozil in tudi drugih znamk,” doda Koletnik

Ponudbo zaokroži poslovna enota na Koroškem

Leta 2005 smo kupili še poslovno enoto v Radljah ob Dravi, kjer imamo celovit prodajno-servisni center, prav tako za vsa navedena vozila ter tudi rabljena vozila. Na Koroškem opravljamo vse servisne storitve, kleparska in ličarska dela ter kompleten servis s pralnico vozil,” pove direktor uspešnega podjetja AvtoKoletnik d.o.o..

Poslovna enota v Radljah ob Dravi, ki deluje v okviru AvtoKoletnik d.o.o. Maribor, ima izreden pomen za koroško regijo. Na lokaciji same enote, na Pohorski cesti 17b, se odvijajo sledeče dejavnosti: prodaja novih vozil znamke Renault, Dacia, Nissan in Subaru, prodaja nadomestnih delov, servisiranje in popravila vozil vseh znamk, vulkanizacija, ročna avtopralnica, prodaja rabljenih vozil vseh znamk ter karoserijska in ličarska popravila vozil vseh znamk.

Razvoj, modernizacija in vlaganje v zaposlene

V podjetju je zaposlenih več kot 40 ljudi, ki so ustrezno strokovno usposobljeni za svoje področje dela. Vendar poleg vlaganj v nadaljnji razvoj podjetja, v modernizacijo opreme in napredek v tehnologiji, podjetje nadaljuje tudi s programi usposabljanja in izobraževanja vseh zaposlenih tako v prodaji in po prodaji kot tudi na finančnem področju.

Gotovo ne gre spregledati, da veliko vlagamo v izobraževanje zaposlenih. Delavci imajo opravljena vsa izobraževanja, vse specialistične študije, tako na področju prodaje kot tudi poprodaje v servisnem delu – od kleparja in ličarja do mehanika in elektronika. Veliko torej vlagamo v kader in tudi kader je zadovoljen s podjetjem AvtoKoletnik,”pojasnjuje direktor podjetja.

Za dobro usposabljanje in izobraževanje zaposlenih so bili pri podjetju AvtoKoletnik d.o.o. s strani Renault Nissan Slovenija d.o.o. nagrajeni kot podjetje, ki je v svoje zaposlene vložilo največ finančnih sredstev in poslalo na izobraževanje največ slušateljev v Sloveniji. Prav tako veliko sredstev vlagajo v ohranjanje ekologije ter ekološkega načrta podjetja ter v delovne pogoje za zdravo in varno delo zaposlenih v podjetju.

VIDEO: AvtoKoletnik vedno v prednosti

Prisotni v lokalnem okolju

Poleg tega pa naj omenim, da glede na to, da živimo v Mariboru in pokrivamo mariborsko okolje, komplet z Dravsko dolino in koroško regijo, vlagamo veliko tudi v različne kulturne prireditve in športne dejavnosti. Dobro sodelujemo z nogometnim klubom Maribor. Bili smo dolgoletni sponzor Rokometnega kluba Maribor ter lokalnega futsal kluba. Prav tako smo že več kot deset let eden izmed generalnih sponzorjev prireditve Bob leta. Skratka, smo prisotni v tem lokalnem okolju, kjer živimo in tudi delamo,” omeni direktor podjetja AVtoKoletnik do.o., kjer opravljajo tudi cenitve za zavarovalnice Sava, Generali, Triglav in Grawe.

Vljudno vabljeni!

Upam, da bomo tako uspešni še vrsto let. Naša razvojna usmerjenost temelji na neprestanem izboljševanju kakovosti storitev na vseh področjih poslovanja. Naša želja in cilj pa je še naprej imeti zadovoljnega kupca. Ob tej priložnosti bi povabil vse stranke, ljudi, da se pridružijo naši skupini, družini. Naj nas obiščejo, naj preverijo naše sposobnosti, da vidijo, kaj vse delamo, kaj imamo, kaj znamo. Prepričan sem, da bomo čisto vse zadovoljili in da bodo iz našega prodajno-servisnega centra odšli zadovoljni,” sklene Gorazd Koletnik.

AVTO KOLETNIK d.o.o. PE MARIBOR
Kraljeviča Marka ulica 15b, 2000 Maribor
Telefon: +386 (0)2 23 40 552
E-mail: info@avtokoletnik.com
Delovni čas  servis vozil: Ponedeljek–petek: 7.00–17.00; Sobota: 8.00–12.00
Delovni čas  prodaja vozil: Ponedeljek–petek: 8.00–18.00; Sobota: 8.00–12.00


AVTO KOLETNIK d.o.o. – PSC Radlje
Pohorska cesta 17b, 2360 Radlje ob Dravi
Telefon: +386 (0)2 888 00 44 Prodaja
              + 386 (0)2 888 00 55 Servis
Email: info@avtokoletnik.com

Delovni čas  servis vozil: Ponedeljek–petek: 7.00–17.00; Sobota: 8.00–12.00
Delovn ičas  prodaja vozil: Ponedeljek–petek: 8.00–17.00; Sobota: 8.00–12.00

Lahko pa obiščete tudi Facebook stran podjetja AvtoKoletnik d.o.o., kjer boste našli tudi vse ostale aktualne informacije.

Postopoma, korak za korakom se vračamo v ustaljene tirnice vsakdana. Obiskali smo podjetje AvtoKoletnik d.o.o., pooblaščenega prodajalca in serviserja vozil znamk Renault, Dacia, Nissan in Subaru, ki na slovenskem avtomobilskem prostoru predstavlja lepo zgodbo o uspehu.