Search
Close this search box.

Ponoči se bo pooblačilo, v notranjosti države bo deževalo

Ponoči se bo pooblačilo, začele se bodo pojavljati manjše padavine. Jutri bo sprva oblačno, popoldne se bo jasnilo. Vetrovno bo.

Ponoči se bo pooblačilo, v notranjosti države bo rahlo deževalo. Na Primorskem bo zapihala burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 6, na Primorskem okoli 9 °C,  je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V petek bo na Primorskem delno jasno, pihala bo močna burja, ki bo na izpostavljenih mestih dosegala hitrosti med 100 in 120 km/h. Drugod bo sprva pretežno oblačno, na jugovzhodu bo dopoldne še rahlo deževalo. Popoldne se bo od severozahoda pričelo jasniti. Pihal bo severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 9, na Primorskem do 14 °C.

V soboto in nedeljo bo pretežno jasno. V soboto bo še pihal severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja, ki bo popoldne oslabela. Hladneje bo. V ponedeljek se bo nadaljevalo suho vreme.

Napoved za sosednje pokrajine: Ponoči se bo pooblačilo, pojavljale se bodo manjše padavine. Ob Jadranu bo začela pihati burja. V petek bo sprva pretežno oblačno, v krajih južno od nas bodo še manjše padavine. Čez dan se bo od severozahoda jasnilo. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna, pod Velebitom močna burja.

Vir: ARSO

Dogodki

Ponoči se bo pooblačilo, začele se bodo pojavljati manjše padavine. Jutri bo sprva oblačno, popoldne se bo jasnilo. Vetrovno bo.