Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 18. 2. 2024

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah prejeli 243 klicev občanov. 66 klicev je bilo interventnih.
Fotografija je simbolična

10 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 29 s področja prometne varnosti in 20 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali dve prometni nesreči z lahkimi poškodbami in pet prometnih nesreč z materialno škodo. Trem voznikom so policisti zasegli vozila, ker niso izpolnjevali pogojev za vožnjo.

Na območju Šentjurja so policisti imeli v postopku voznika osebnega vozila, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, na vozilu pa je imel nameščene registrske tablice drugega vozila. Alkotest mu je pokazal 1.13 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka Policisti so mu zasegli vozilo in bodo zoper njega napisali obdolžilni predlog.

Prav tako so velenjski policisti imeli v postopku voznika osebnega vozila, ki mu je alkotest pokazal 0,74 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali osemkrat, enega kršitelja so pridržali.

Kriminaliteta

Na delovišču v Savini, Ljubno ob Savinji, je neznani storilec odtujil motorno žago z rezalko za kovino znamke Stihl.

V Liscah, občina Celje, je bilo v zadnjih štirinajstih dneh vlomljeno v stanovanjsko hišo iz katere so bile odtujene motorne žage.

Vir: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah prejeli 243 klicev občanov. 66 klicev je bilo interventnih.