Search
Close this search box.

Poletje v mestu bodo zaključili z zabavo, smehom, igrami in BBQ mojstrovinami: prihajajo Dunja Vrhovnik, Gašper Bergant, Žan Papič in Stari pisker

Tudi zadnji vikend v avgustu bo v sklopu Poletja v mestu poskrbljeno za zabavo, dobro hrano in smeh. Čakata nas koncert energične pevke in nastop stand up komika. Preverite…

V petek, 30. avgusta 2019 bo na “najlepši terasi v mestu” v Hiši Ančka nastop energične pevke Dunje Vrhovnik. Poleg dobre glasbe bodo v Hiši Ančka poskrbeli tudi za odlično kulinariko.

Energični Dunji Vrhovnik smo lahko v sklopu programa Poletje v mestu to poletje že prisluhnili.
FOTO: Aljaž Uršej

Rezervacije sprejemajo na hisaancka@gmail.com ali 059 034 829.

Ne zamudite koncerta Dunje Vrhovnik na terasi Hiše Ančka.
FOTO: FB Hiša Ančka

Uspešno Korošico Dunjo Vrhovnik poznamo vsi. Leta 2018 se nam je uspešno predstavila v šovu Slovenija ima talent. Glasba jo spremlja že od malih nog saj igra kitaro že od sedmega leta. Obiskovala je Glasbeno šolo v Velenju, nato pa je študirala na Univerzi za glasbo na Dunaju. S petjem se je začela ukvarjati pred tremi leti. Dunja je znana po svojih energičnih nastopih, poje pa vse žanre pesmi, od slovenskih, hrvaških in tudi angleških. Pravi, da njeni koncerti ponavadi potekajo tako, da na začetku kakšno pesem odpoje sama, potem pa se ji pridruži tudi občinstvo. Kaj bo Dunja pripravila tokrat pridite in preverite sami. Med poletjem nas je že zabavala na koncertu v mestnem jedru, prejšnjo nedeljo pa na dobrodelnem druženju DPMŽ Koroške.

V soboto, 31. avgusta 2019 pa ne bomo kuhali doma, saj bodo za kosilo, večerjo in smeh poskrbeli na Glavnem trgu. Royal Caffe in Ars Cafe mestna kavarna pripravljata dan poln zabave, smeha, iger in BBQ mojstrovin. Preko celega dneva se bodo odvijali različni dogodki. Od 12. ure dalje bodo pripravili BBQ Street Food saj na Koroško prihaja Stari pisker Celje. Ko boste uživali kot pravi gurmani, se bodo lahko vaši najmlajši zabavali na igralih, pripravljajo tudi animacije. Od 18. ure dalje boste lahko uživali ob zvokih Dj Prisly-a, ob 19. uri pa bosta za dozo smeha poskrbela stand up komika Gašper Bergant in Žan Papič.

Ne zamudite pestrega dogajanja, ki ga pripravljajo v soboto.

Gašper Bergant je Zgornjesavinjčan, ki ima rad suho meso, pivo, vonj po senu ter starejše ženske(se pravi nad 26). V tem vrstnem redu. Orje ledino in podira meje sprejemljivega v slovenski stand-up komediji. Obiskoval je Škofijsko klasično gimnazijo, nekaj časa. Obiskoval je Fakulteto za arhitekturo, nekaj časa. Pred parimi leti je prišel do točke, ali gre k psihiatru, ali pa se prične ukvarjati s komedijo. Odločil se je za slednjo. Dobra odločitev!

Za dozo smeha bo poskrbel stand up komik Gašper Bergant.
FOTO: FB Gašper Bergant

Žan Papič je Kraševec. Če ne veste, kaj to pomeni, ne poznate nobenega Kraševca. Je oseba, ki bi ga z eno roko božali, z drugo pa mu delili klofute, ker si oboje istočasno zasluži. Po odpravi v Avstralijo se je vrnil še bolj nabrit kot prej. Včasih je tekal za žogo brez razloga, kot pes, a se je nekega dne vprašal zakaj, in nehal. Prijatelj Srečka Kosovela, dvojnik Sylvestra Stalloneja, bivši nogometaš, občasni filozof, ki med “razmišljanjem” doživlja kratke stike med levim in desnim polom možganov, je razumljiv in smešen samo na odru.

Zabaval nas bo tudi stand up komik Žan Papič.
FOTO: FB Žan Papič

VIR: STANDUPSI