Search
Close this search box.

Podjetniški trampolin: Regijski Start:up leta 2019 je ekipa EHO (VIDEO in FOTO)

Včeraj popoldne je v Podjetniškem centru Standard potekal zaključek četrtega Podjetniškega trampolina, šesttedenskega programa Saša inkubatorja, ki ekipam omogoča razvoj od ideje do prodaje v šestih tednih, na katerem se je predstavilo šest najboljših ekip.
FOTO: SAŠA inkubator

V četrtek, 6. 6. 2019, so v Podjetniškem centru Standard slavnostno zaključili že 4. Podjetniški trampolin. Gre za šesttedenski program SAŠA inkubatorja, ki ekipam omogoča razvoj od ideje do prodaje v šestih tednih. Izmed 28-ih prijavljenih podjetniških ekip, so izbrali 12 tistih, ki so 6 tednov gradile svoje ideje ob pomoči vrhunskih strokovnjakov iz prakse. Na koncu so izbrali 6 najboljših ekip, ki so se na zaključnemu dogodku premierno predstavile pred potencialnimi investitorji in podjetniki.

FOTO: SAŠA inkubator

Regijski Start:up leta je izbiralo 133 prisotnih, ki jih je prepričala ekipa EHO, prva slovenska naravna, mineralna kozmetika v leseni embalaži. Trend povpraševanja po naravni kozmetiki je v porastu, zato Eho ličila odgovarjajo na potrebe 5 milijardnega trga osebne higiene s 100 % naravno kozmetiko z izjemnim dizajnom. Za razliko od ostale kozmetike, Eho skrbno varuje okolje s svojo ekološko usmerjenostjo in inovativno leseno embalažo. Ekipa EHO je prejela 2 nagradi: vavčer za ekspertno svetovanje v vrednosti 10.000 € in letno članarino v Klubu podjetnikov SAŠA regije.

VIDEO: EHO – prva slovenska naravna, mineralna kozmetika v leseni embalaži


Mojca Kotnik (EHO): »Navdušena sem, da nas je občinstvo izbralo za Start:up leta. Danes smo dobili ogromno novega zagona in dobesedno velik odskok iz trampolina. Z besedami težko opišem kaj vse sem dobila skozi program – znanje, kontakte in tisto kar je najbolj pomembno – veliko podpore. Na tem mestu se iskreno zahvaljujem celotni ekipi SAŠA inkubatorja, ki nas je vodila, spremljala in bodrila, predvsem pa verjela v nas

FOTO: SAŠA inkubator

NAJBOLJŠE EKIPE TRAMPOLINA 2019

Poleg EHA so bili prisotni priča še 5-im uspešnim predstavitvam storitev in produktov Trampolina 2019.

VIDEO: CARCO – prijazna mobilna aplikacija


Člani ekipe: Rok Areh, Grigori Veselkov, Aljoša Ozimc, Matic Breznik, Laura Martinčič, Nejc Konjevič. Carco je uporabniku prijazna mobilna aplikacija, ki omogoča hitro interakcijo z okolico: klepetajte z ostalimi uporabniki v vaši bližini, kupite avto, ki ste ga ravnokar prehiteli (ali prodajte svojega), poiščite ali ponudite prevoz ter prihranite oz. zaslužite denar, bodite na tekočem z informacijami o radarjih ter sporočite, če ste v težavah na cesti.

VIDEO: Žverce – modularni nahrbtniki


Člani ekipe:  Neja Kaligaro, Kaja Kaligaro. Biti Žverca je način življenja – Žverce uživajo v naravi, stran od tablic in telefonov. So radožive, pogumne in aktivne. Ker je nahrbtnik simbol raziskovanja sveta in ker želiva, da otroci doživljajo prave dogodivščine ter ustvarjajo lepe spomine na otroštvo, želiva z modularnimi nahrbtniki v naravo zvabiti male žverce, jim pomagati odkrivati svet, sklepati nova prijateljstva in ustvarjati nepozabne spomine.

VIDEO: Monume – Individualno oblikovani nagrobni spomeniki


Člani ekipe: Vida Kac, Mateja Kurež, Sebastjan Podpečan. Individualno oblikovani nagrobni spomeniki. Ta predstavlja odgovor na spreminjanje grobne kulture, ki se kot odsev individualizacije v družbi kaže v želji po individualno oblikovanih grobovih. Grob lahko z individualnim pristopom in premišljenim oblikovanjem zasnujemo tako, da bo dajal pomen življenju človeka, ki mu ga posvečamo, in postal ogledalo njegove osebnosti, strasti.

VIDEO: Phanes – kolekcija ročno izdelanih oblačil za vadbo joge, meditacijo in prosti čas


Člani ekipe: Vanesa Kavazović, Sanja Kostić, Jovan Kostić. Phanes predstavlja kolekcijo ročno izdelanih oblačil za vadbo joge, meditacijo in prosti čas. Oblačila so iz mehkega bombaža, dodano vrednost pa predstavljajo ročno šivani čakra kristali.  Phanes so oblačila, ki bodo pomagala dvigniti energijsko vibracijo in stanje posameznikove zavesti.

VIDEO: DataGRAD – gradbeni E-dnevnik


Člani ekipe: David Mernik, Marko Sever, Luka Domitrović, Tamara Sotošek. Gradbeni E-dnevnik je moderna različica “klasičnega” gradbenega dnevnika. Zasnovan je kot spletna aplikacija, dostopna na skoraj vseh elektronskih napravah, ki imajo dostop do spleta. Glavne prednosti Gradbenega E-dnevnika so: enostavnejši vnos podatkov, avtomatsko izpolnjevanje rubrik (Izvajalec, Objekt, Naročnik, Vreme, datum, itd.), arhiv, neodvisnost od vremenskih pogojev, dodajanje fotografij, vnos besedila s prepoznavanjem govora …

Iskrene čestitke vsem.

Besedilo: SAŠA inkubator

Več iz istega kraja

Včeraj popoldne je v Podjetniškem centru Standard potekal zaključek četrtega Podjetniškega trampolina, šesttedenskega programa Saša inkubatorja, ki ekipam omogoča razvoj od ideje do prodaje v šestih tednih, na katerem se je predstavilo šest najboljših ekip.