Po novo kopalnico v salon keramike in kopalniške opreme Update, ki se ponaša z dovršenimi materiali in vrhunskimi funkcionalnimi rešitvami

Pred dobrimi tremi leti se je na Celjski cesti v Slovenj Gradcu, zraven avtobusne postaje pri bivši železniški postaji, odprl salon keramike in kopalniške opreme Update. Beseda ''update'' v angleščini pomeni posodabljanje, nadgrajevanje, kar je tudi bistvo podjetja. Svoje stranke želijo razvajati z dovršenimi materiali in vrhunskimi funkcionalnimi rešitvami. V iskanju tistega nekaj več je lastnika salona, Bineta Uršnika, peljalo do zanesljivih proizvajalcev keramike in sanitarne opreme.

Kot pravi lastnik salona keramike in kopalniške opreme Update, je izbira kvalitetnih materialov nujna pri vsaki adaptaciji oziroma gradnji, saj se s tem izognemo nepravilnostim, ki v nekaj letih zahtevajo popravilo in posledično tudi dodatne stroške, ki pri tem nastanejo. Zato v salonu vsaki stranki strokovno svetujejo in predlagajo najbolj optimalne rešitve za renovacijo ali novogradnjo prostora. S pravilnim pristopom in upoštevanjem želja dosegajo odlične rezultate, ki vodijo do zadovoljstva strank in tudi zaposlenih v salonu, kar je tudi cilj in vizija samega podjetja.

Za prihodnost načrtujejo storitev izvedbe na ključ, kar pomeni, da podjetje prevzame celoten proces gradnje ali obnove kopalnice, od ideje pa do končanega projekta. Pri tem se stranki ni potrebno ukvarjati z najemanjem številnih podizvajalcev, ki so potrebni pri takem posegu. ”Update je na dobri poti, da v nekaj letih oblikuje zanesljivo ekipo, ki reši vse zagate povezane z obnovo ali izgradnjo kopalnice”, je povedal Uršnik.

Poleg pestre izbire keramike za vsakogar v Update-u najdete tudi dizajnerske ploščice, kopalniško pohištvo in dodatke, ki so prava paša za oči. Ker je umestitev dizajnerskih ploščic in ostalih oblikovalskih elementov v prostor kompleksnejše in zahteva boljšo predstavo prostora, radi sodelujejo z arhitekti in notranjimi oblikovalci, ki s svojim strokovnim znanjem podajo še drugo mnenje in morebitne izboljšave.

Kombinacija znanj, izkušenj ter na drugi strani vrhunskih dovršenih materialov, sodobnih orodij za vizualizacijo so najboljša izhodišča za optimalno zadovoljstvo končnih uporabnikov. Seveda pa je pomembna tudi osnova, kot je gradbeni material zato posebno pozornost namenjajo lepilom, fugirnim masam in hidroizolacijam.

Vabijo vas, da si njihovo bogato ponudbo ogledate v salonu na Celjski cesti 29A v Slovenj Gradcu ali na spletni strani www.update.si, kjer vas poleg predstavitve posameznih proizvajalcev in izdelkov čakajo tudi E-trgovina in možnost prijave na 3D izris. Pridružite se jim lahko na socialnih omrežjih Facebook in Instagram, kjer se objavljajo najnovejši trendi in nasveti iz sveta keramike, sanitarne opreme in drugih materialov. Lahko pa jih pokličete tudi na telefonsko številko +386 31 722 409.