Search
Close this search box.

Po novem v državnem zboru tudi Dušan Stojanovič (VIDEO)

V državni zbor se je, kot kažejo neuradni izidi današnjih parlamentarnih volitev, uvrstil tudi Dušan Stojanovič.

Duša Stojanovič, ki je kandidiral v Mislinjski dolini, je pred današnjimi volitvami naštel nekaj motivov, zakaj se je odločil za kandidaturo. Med drugim je omenil, da si želi, da bi v bodoči potencialno največji vladni stranki Slovenj Gradec dobil mandat in glas nekoga, ki Slovenj Gradec pozna do obisti. Kot kaže, pa bo lahko želje kmalu tudi izpolnil, saj se je skupaj z Gibanje Svoboda uvrstil v državni zbor.

Hkrati si Stojanovič za skupnost, iz katere izhaja, želi narediti še več, kot je lahko doslej. Nepotrebne omejitve v času epidemije so ga še toliko bolj motivirale, da se je odločil za kandidaturo, je dejal Stojanovič. Predvsem ga je zmotil način, kako so bili le ti skomunicirani javnosti. Predvsem si želi močnega in stabilnega javnega zdravstva, da vsi državljani dobijo osebnega zdravnika in zdravstveno obravnavo v največ 48 urah, je med drugim naštel Stojanovič.

“Z udeležbo smo pokazali, da si želimo sprememb. Zavihajmo rokave in naj bodo spremembe – na bolje. Iskrena hvala za vso podporo,je danes ob objavljenih vzporednih rezultatih na FB profilu zapisal Stojanovič. Zahvaljuje se vsem, ki so ga prepoznali kot primernega kandidata, tudi vsem članicam in članom volilnih odborov, ki so marljivo šteli glasovnice in pazili na korektnost poteka glasovanja.

Kaj pa je dejal ob razglasitvi rezultatov in novici, da bo po novem opravljal funkcijo poslanca pa v spodnji video izjavi.

VIDEO: Izjava – Dušan Stojanovič

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Dušan
Dušan
1 leto nazaj

Čestitam Dušan!

Dogodki

V državni zbor se je, kot kažejo neuradni izidi današnjih parlamentarnih volitev, uvrstil tudi Dušan Stojanovič.