Search
Close this search box.

Po novem na gastroenterološke preiskave tudi v ZD Slovenj Gradec

Zdravstveni dom Slovenj Gradec, ki letošnje leto praznuje 40 let uspešnega delovanja, se lahko z novim letom pohvali tudi z novo pridobitvijo, in sicer s specialistično gastroenterološko ambulanto.

V Zdravstvenem domu Slovenj Gradec izvajajo osnovno zdravstveno varstvo na dveh lokacijah in sicer v zdravstvenem domu na Partizanski ulici v Slovenj Gradcu ter v Mislinji. Delo poteka v okviru medicinskih služb, ki jih določa zakonodaja. Ob teh službah delujejo tudi posamezne posvetovalnice in specialistične ambulante, te pa dopolnjujejo dejavnost na potrebnem strokovnem nivoju z namenom, da bi čimbolj ugodili zahtevam ZZZS na eni in uporabnikom na drugi strani.

V zdravstvenem domu delujejo posvetovalnica za otroke, materinska šola, nevropsihiatrična ambulanta, psihološka, logopedska ambulanta ter zasebna pulmološka ambulanta ter tudi patronažno-babiška služba z nego na domu. V njem deluje tudi ambulanta mladinskega in splošnega zobozdravstva dopolnjujeta pa jo specialistična ortodontska in protetična ambulanta. Na področju zobozdravstva deluje dežurna ambulanta v nedeljah in praznikih, v njeno delo pa se tako kot v osnovnem zdravstvu, vključujejo tudi zasebniki. Od letošnjega leta naprej pa tudi gastroenterološka ambulanta

Od 1. 1. 2020 je Zdravstveni dom Slovenj Gradec pridobil gastroenterološki program, vabljeni k naročanju,” so zapisali na Facebook strani Zdravstvenega doma Slovenj Gradec.

Zdravstveni dom Slovenj Gradec je bil zgrajen leta 1979, ki pa danes izgleda nekoliko drugače. To je “predvsem po zaslugi zaposlenih, ki so se odpovedovali lastnim počitniškim kapacitetam, da so lahko zgradbo dograjevali in nadgradili” so zapisali na spletni strani Zdravstvenega doma Slovenj Gradec.

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Ferddo Zbrki
Ferddo Zbrki
4 let nazaj

Kdaj pa mislijo rešiti problem z ortodontkinjo, ki je več v bolniški, kot v službi? Pacienti pa trpijo zaradi počasne in nepravočasne obravnave

Dogodki