Po dveh letih se na Kope vrača Holcerčkov poletni festival, tokrat z Modrijani

Ponovno se vrača Holcerčkov poletni festival. "Res je, poletno dogajanje se vrača in zabava za vse generacije je zagotovljena! Komaj že čakamo, da vam pokažemo vse kar smo pripravili za vas," sporočajo organizatorji dogodka, ki vabijo na Kope.
img_20190608_1437515436356001404486321.jpg

Holcerčkov poletni festival bo v nedeljo, 11. julija, kjer bo vse od 10. ure dalje zanimiv program za vse generacije. Pestro dnevno dogajanje bo brez vstopnine, organizatorji pa bodo poskrbeli, da prav nikomur ne bo dolgčas.

Za glasbo in zabavo bo poskrbela skupina Modrijani, zaživela bo Holcerčkova pravljična dežela, mini ZOO, ob Petelinjem jezeru pa se boste lahko pridružili Holcerčkovi pravljici.

Zabavali se boste lahko v Jolly kotičku ter se olepšali v Holerkčovem lepotilnem salonu, kjer bodo poskrbeli za poslikavo obraza in modne frizure. Najmlajši se bodo lahko igrali v parku z napihljivimi igrali ter se preizkusili v plezanju na plezalni steni.

Z igranjem družabnih iger boste lahko zadeli zanimive nagrade. Obiskali boste lahko WOOM mini park in bike park ter se zapeljali z električnimi kolesi po Pohorju, se preizkusili v disk in multi golfu, predstavili bodo atraktivne športe.

Odpravite se na Kope z družino.

VEČ INFORMACIJ: 02 88 39 850 // rezervacije@kope.si

VIR: Kope

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.