Search
Close this search box.

Po dvajsetih letih novo vodstvo Društva upokojencev Ravne na Koroškem

Po dvajsetletnem predsedovanju Društvu upokojencev Ravne na Koroškem se od svoje funkcije poslavlja Jože Prednik.

V soboto, 25. marca 2023, se je v Glasbenem domu Ravne na Koroškem odvil zbor članov Društva upokojencev Ravne na Koroškem, ki se ga je udeležilo rekordno število članov društva.

Po uvodnem nagovoru in predstavitvi poročil o poslovanju za preteklo leto ter programa za leto 2023 so bila vidnim članom podeljena priznanja za njihovo požrtvovalno delo in izvrstno sodelovanje v preteklih letih.

Zbora so se kot gostje udeležili tudi Jani Prednik – koroški poslanec Državnega zbora Republike Slovenije, župan Občine Ravne na Koroškem – dr. Tomaž Rožen, podžupan Peter StočkoŽeljko Kljajič – predsednik Društva upokojencev Dravograd in član UO ZDUS za Koroško, Maks Pučelj, predsednik Društva upokojencev Prevalje, Silva Kristan, predsednica podružnice Ravne na Koroškem pri Društvu invalidov Mežiške doline in predsednik Združenja borcev NOB za Mežiško dolino Stanislav Ovnič, in zbrane nagovorili.

Po dvajsetletnem predsedovanju Društvu upokojencev Ravne na Koroškem se od svoje funkcije poslavlja Jože Prednik, ki nosi zasluge za dobro prepoznavnost in odličnost ravenskega Društva upokojencev, za kar so mu gostje iskreno čestitali, prisotni pa zaploskali.

Društvo upokojencev Ravne na Koroškem bo odslej vodil Avgust Jurc. Jože Prednik je na koncu izpostavil odlično sodelovanje Društva upokojencev Ravne na Koroškem z Občino Ravne z željo, da tako ostane tudi v bodoče.

Vir: ravne.si

1 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Boris Pušnik
Boris Pušnik
1 leto nazaj

Pozdrav. Kar veliko let sem prihajal službeno v pisarno h g. Jožetu Prednik v pisarno DU Ravne na Koroškem in lahko rečem, da ne samo da sva dobro sodelovala, pravzaprav postala prijatelja. G Jože je človek z veliko začetnico. Čestitke za dolgoletno vodenje društva. Lp Boris

Dogodki

Po dvajsetletnem predsedovanju Društvu upokojencev Ravne na Koroškem se od svoje funkcije poslavlja Jože Prednik.