Search
Close this search box.

Petki v marcu prinašajo otroški živ žav v Supernovo Mercator Slovenj Gradec

V Supernovi Mercator Slovenj Gradec se obeta čaroben marec, poln zabavnega in poučnega doživetja za vso družino, ki ga ne gre zamuditi.

Podajte se na dramsko pustolovščino z vašimi najmlajšimi in ustvarite čudovite spomine v številnih ustvarjalnih delavnicah, ki bodo vaše otroke zagotovo povsem prevzele. Pravljično dogajanje vas čaka vsak petek, ob 17. uri, v Supernovi – Mercator center Slovenj Gradec.

Odprli bodo vrata pravljičnega sveta gledaliških, lutkovnih in animiranih predstav, ki bodo navdušile vaše najmlajše. Po predstavi se jim lahko pridružite še na ustvarjalnih delavnicah, kjer bodo skupaj raziskovali in ustvarjali čarobne trenutke.

V petek, 1. marec 2024, čaka vaše najmlajše igrana predstava v družbi čebelic Tinke in Tonke; v petek, 8. marca 2024, si bodo vaši najmlajši lahko ogledali lutkovno predstavo Janko in Metka; v petek, 15. marca 2024, prihaja lutkovna predstava Rdeča kapica; petek, 22. marca 2024, boste priča animaciji Nagajivi zajček in v petek, 29. marca 2024, pa bodo vaša najbolj simpatična družba Trije prašički in to v odlični lutkovni predstavi.

Skozi pravljične zgodbe se bodo otroci učili o vrednotah, pogumu, prijateljstvu in mnogih drugih pomembnih življenjskih lekcijah. Kaj je lepšega kot, da se vaši otroci zabavajo, potopijo v pravljični svet ter razvijajo svojo ustvarjalno in domišljijsko žilico …

Vabljeni, lepo se boste imeli. Vstopnine ni. Dobrodošli vsi od blizu in daleč!

Dogodki

V Supernovi Mercator Slovenj Gradec se obeta čaroben marec, poln zabavnega in poučnega doživetja za vso družino, ki ga ne gre zamuditi.