Search
Close this search box.

PD Mežica: Do obnove Doma na Peci tudi s prodajo majic. Z nakupom lahko pomagate tudi vi

O tem, da imajo člani Planinskega društva Mežica v naslednjih letih obnoviti Doma na Peci (1665 m), smo že pisali TUKAJ. Zdaj pa so se člani društva odločili za novo potezo. Denar za obnovo bodo poskušali zbrati tudi s prodajo majic.

Naj spomnimo, da so člani UO PD Mežica pred meseci pozvali javnost, da jim pomaga pri zbiranju sredstev za obnovo doma, ki ga imajo v načrtu obnoviti v mandatnem obdobju 2019 – 2023. Preuredili bodo gostinski prostor, vodovodno napeljavo, vse sanitarije ter sobe v zgornji etaži koče. V roku naslednjih nekaj let pa po obnovi kliče tudi streha koče, nujno pa bi bilo treba urediti tudi ogrevanje sob.

PD Mežica lahko pomagate s prostovoljnimi oziroma donacijskimi prispevki, ki jih društvo zbira na TRR: SI56 0247 0001 0889 732 (Planinsko Društvo Mežica, Trg 4. Aprila 4, 2392 Mežica; račun je odprt pri NLB).

Poleg tega, da zbirajo finančna sredstva, ki bi jim omogočila hitrejšo obnovo doma, s pomočjo donatorjev in sponzorjev ter tudi vseh ostalih ljubiteljev gora in njihovih podpornikov, na TRR društva, so se pred dnevi odločili za še eno akcijo v korist obnove priljubljene planinske postojanke.

K obnovi koče na Peci pa lahko z nakupom majice Planinskega društva Mežica doprinesete tudi vi. Majice so na voljo na Domu na Peci in po predhodnem dogovoru na sedežu društva.

Lahko pa z malo sreče omenjeno majico dobite tudi brezplačno. Na Facebook strani društva namreč poteka nagradna igra, v kateri bodo med vsemi, ki boste do 1. 9. 2019 všečkali in delili objavo med svoje prijatelje, 2. 9. 2019 izžrebali tri srečneže, ki bodo prejeli majico po lastnem izboru. Za brezplačno majico se lahko potegujete TUKAJ.

Preberite tudi: Ste že glasovali za naj planinsko kočo 2019? Pri tem naj omenimo, da prvi krog glasovanja poteka od 17. 6. 2019 do 10. 8. 2019. Med nominiranci pa je tudi Dom na Peci.

Dogodki