Partis je nazaj. Po treh mesecih zopet deluje

Po nekaj več kot treh mesecih nedelovanja je od začetka tedna znova dostopna spletna stran Partis. Piratske filme, TV- serije, računalniške igre in glasbo lahko znova poiščemo na portalu Partis.si, za zdaj v okrnjeni verziji.
child-3264751_1920

“Skupaj smo eno!Zahvaljujemo se vsem uporabnikom, nalagalcem in osebju za podporo v teh težkih časih. Brez vas nam ne bi uspelo ohraniti naše mreže. Trenutna različica je samo začasna, tako, da lahko dostopate do vsebin., ki že obstajajo v Partis mreži. Trenutno potekajo zadnja testiranja socialnih delov (forum, klepet, profili,…)”, je zapisano na spletni strani in Facebook strani Partisa.

Ker so pozabili podaljšati domeno je bil Partis 9. marca nedosegljiv, nato pa je manj kot 24 ur pozneje v Strasbourgu v Franciji velikanski požar zajel podatkovne centre podjetja OVHCloud. Pri ponudniku računalništva v oblaku je imel Partis najete svoje strežnike.

Uporabnike je tako več kot tri mesece ob obisku njihove spletne strani čakalo obvestilo, da stran ne deluje zaradi požara in da so bazo premaknili k drugemu ponudniku.

VIR: Partis.si, Siol.si

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.