Search
Close this search box.

Otroci v Slovenj Gradcu uživali ob gledališki predstavi in obisku Dedka Mraza (FOTO)

Včeraj je otroke v Slovenj Gradcu zabavala Čarodejka Binka, obiskal in obdaril jih je Dedek Mraz, izpeljali pa so tudi nagradno žrebanje kupončkov “Decembrski nakupi”. 

Gledališče Smejček je na prireditvenem odru pripravilo otroško predstavo “Čarodejka Binka”. Otrokom se je predstavila Binka, deklica, ki si želi postati čarodejka. A kot se včasih pri otrocih zgodi, ji je hitro zmanjkalo volje tako za domače naloge, kot tudi za vajo čarodejskih vragolij. Ker je postala slabe volje, se je odločila, da bo raje ponagajala sosedi Betki. Morda pa bi jo lahko ona naučila, da si zares srečen, če se za tisto, kar si želiš, tudi sam potrudiš. Predstava, polna zabave in seveda tudi čarovnij je v smeh spravila prav vse obiskovalce.

V mestu so pripravili predstavo Čarodejka Binka.

Po predstavi je otroke obiskal in obdaril Dedek mraz.

Slovenj Gradec je obiskal Dedel Mraz.

V času veselega decembra pa so v Slovenj Gradcu pripravili tudi nagradno igro Decembrski nakupi. Včeraj so izpeljali nagradno žrebanje, kdo pa so sreči nagrajenci lahko preverite TUKAJ. Čestitke vsem nagrajencem. Nagrade lahko prevzamete v Turistični pisarni v rednem času, ob predložitvi osebnega dokumenta.

Znani so nagrajenci “Decembrskih nakupov”.

PREDSTAVA IN OBISK DEDKA MRAZA:

Danes bo v Slovenj Gradcu silvestrovanje na prostem, kjer bodo z vami odštevali zadnje minute v novem letu člani skupine DWAJG. Več TUKAJ.

VIR: Spotur, Gledališče Smejček