Search
Close this search box.

Organizatorji primorani odpovedati nekatere dogodke v sklopu projekta “Poletje v mestu”

Poletje je tukaj, z njim pa tudi poletni projekt, ki vsako leto oživi mestno jedro Slovenj Gradca. JZ Spotur je tudi letos v sodelovanju z gostinskimi lokali v mestu pripravil zanimiv program za vsak okus, a bodo nekateri dogodki zaradi trenutne situacije zaradi covida-19, žal odpadli.

Iz JZ Spotur so nam sporočili, da v mesecu juliju v okviru projekta “Poletje v mestu” zagotovo odpadejo naslednji dogodki:

Sobota: 11. julij – Koncert ansambla Okej (na terasi hotela Vabo)
Četrtek: 16. julij – Letni kino: Visoka nota (na Trgu svobode)
Sobota: 18.julij – Koncert klape Harmonija (na terasi hotel Vabo)
Sobota: 18. julij – Namafest s skupinama Kingston in Čagaboys
Četrtek: 23. julij – Letni kino: Rocket man (na Trgu svobode)
Četrtek: 30. julij – Letni kino: Mamma mia (na Trgu svobode)

Organizatorji pa še sporočajo, da bo glede na spremenjene okoliščine v zvezi s širjenjem okužbe s covid-19 in v skladu z novim Odlokom o začasni splošni omejitvi in prepovedi zbiranja ljudi v RS, prišlo do nekaterih sprememb pri izvedbi programa prireditev. “Večina prireditev, kjer se pričakuje povečano število obiskovalcev, bo odpovedanih. Nekateri manjši dogodki, za katere bo pridobljeno dovoljenje NIJZ, pa bodo kljub vsemu izvedeni.” so pojasnili in dodali, da bodo vse informacije in spremembe redno objavljali na družabnih omrežjih in na spletnih straneh.

Preberite še: Pričetek poletja v mestu privabil glasbene in kulinarične navdušence, Kvatropirci napolnili mestno jedro in pričarali čaroben večer, Pred graščino Rotenturn navdušile odlične melodije Wolfa in Beethovna.

VIR: Spotur

Dogodki