Search
Close this search box.

Kvatropirci napolnili mestno jedro in pričarali čaroben večer

V sklopu programa “Poletje v mestu”, bodo tudi na terasi Kuf’r-a organizirali različne koncerte ter druženja ob hrani in pijači, prav posebej pa bodo razvajali najmlajše, ki se bodo sladkali s palačinkami.

Otvoritvena čast je tudi letos pripadla Kvatropircem, ki so ob štiriglasnem petju in zvokih kitare poskrbeli za nežno uverturo v poletje ter teraso pred hotelom Vabo zapolnili do zadnjega kotička.

Kvatropirci so navdušili obiskovalce pred hotelom Vabo:

Poletje v mestu se je pričelo s koncertom Samuela Lucasa pred Vilo Pohorje. Kako je bilo si poglejte tukaj. Uradna otvoritev pa bo prihodnji petek, ko se bodo na Glavnem trgu predstavljali lokalni ponudniki hrane, zvečer pa na prireditvenem odru pred Koroško galerijo sledi koncert skupine Sezuti mački. Poletje bo tudi letos vroče in zabavno.

Naj dodamo, da bo program prireditev v sklopu projekta Poletje v mestu primeren za različne generacije in ciljne publike obiskovalcev. Letošnje dogoske so pripravili gostinski lokali v mestnem jedru, v sodelovanju z JZ Spotur. Program se je pričel ta vikend, z dogodki pa so uspeli zapolniti vse poletne vikende do konca avgusta, ko se bo zaključil z veliko modno revijo lokalov mestnega jedra.

Dogodki