Search
Close this search box.

Odštevamo dneve do najbolj nore rojstnodnevne zabave na Kopah

Najbolj party smučišče v Sloveniji praznuje ta petek in soboto jubilejnih 50 let. Praznovali bodo kar dva dni in to z Dejanom Vunjakom in Severino.

Že v petek, 16. decembra, od 20. ure dalje se bomo ogrevali z odličnim Dejanom Vunjakom. Dejan Vunjak je pevec in hkrati avtor, ki je znan po ustvarjanju hitov za žur in nepozabnih zabavah, na katerih igra po vsej Sloveniji skupaj s svojim bendom Brendijeve barabe. To bo žur, ki ga ne boste pozabili.

V soboto, 17. decembra, od 20. ure dalje pa bodo svoj jubilej proslavili v družbi največje pop ikone na ozemlju jugoslovanskih republik, ki tokrat premierno prihaja na Kope in to je Severina. Njeni koncerti so pravi spektakli in nič drugače ne bo na Kopah. Ne zamudite največje in najbolj nore rojstnodnevne zabave.

Vstopnico za petek si zagotovite TUKAJ, na voljo bo tudi na dan dogodka na samem prizorišču. Za v soboto si jo zagotovite TUKAJ.

Rezerviraj si tudi najugodnejši paket SKI openinga: rezervacije@kope.si / 386 (0) 2 88 39 850 in preveri ostalo dogajanje ter ponudbo TUKAJ.

Temperaturo bo oba dva dneva še dodatno stopnjeval najbolj žurerski in vroč DJ Ney, ki je že stari znanec Kop.

Ne pozabite – najbolj nore zabave se zgodijo na Kopah, še posebej, ko najbolj party smučišče v Sloveniji praznuje abrahama. Dobrodošli vsi od blizu in daleč.

Vir: Kope

Dogodki

Najbolj party smučišče v Sloveniji praznuje ta petek in soboto jubilejnih 50 let. Praznovali bodo kar dva dni in to z Dejanom Vunjakom in Severino.