Search
Close this search box.

Zaradi podrtega drevja zaprta cesta na Graško Goro

Iz Mestne občine Slovenj Gradec obveščajo, da je zaradi podrtega drevja na cesto do nadaljnjega izvedena zapora lokalne ceste LC 377081 (Jenina - Graška gora).

Kot je včeraj napovedala Agencija za okolje, je ponoči predvsem v nižinah in dolinah z negativno temperaturo v severovzhodni Sloveniji, nastala poledica. Na Koroškem se nam tudi danes obeta deževno in oblačno vreme. Ceste so mokre in spolzke. Previdnost torej ne bo odveč. Pozivamo vas k strpnosti. Že jutri pa nas čaka delno izboljšanje vremenske slike v naši regiji.

Zaradi podrtega drevja je do nadaljnjega zaprta lokalne cesta Jenina – Graška gora. 

Vremenska napoved za Slovenijo

Danes bo oblačno, občasno bo deževalo. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Primorskem do 12 °C.

Ponoči bo oblačno s padavinami, meja sneženja se bo v notranjosti Slovenije postopoma spustila do nižin. Na Primorskem bo zapihala burja. Jutranje temperature bodo okoli 0, na Goriškem in ob morju okoli 5 °C.

Jutri bo oblačno, sredi dneva bodo padavine povsod ponehale, popoldne se bo od severozahoda pričelo jasniti. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem do 9 °C.

Obeti

V nedeljo in ponedeljek bo pretežno jasno in razmeroma hladno. Po nižinah v notranjosti Slovenije bo precej megle ali nizke oblačnosti. Burja na Primorskem bo oslabela in v ponedeljek ponehala.

Vir: MO Slovenj Gradec in Arso

Dogodki

Iz Mestne občine Slovenj Gradec obveščajo, da je zaradi podrtega drevja na cesto do nadaljnjega izvedena zapora lokalne ceste LC 377081 (Jenina - Graška gora).