Zaradi podrtega drevja zaprta cesta na Graško Goro

Iz Mestne občine Slovenj Gradec obveščajo, da je zaradi podrtega drevja na cesto do nadaljnjega izvedena zapora lokalne ceste LC 377081 (Jenina - Graška gora).
Zapora lokalne ceste zaradi podrtega drevja

Kot je včeraj napovedala Agencija za okolje, je ponoči predvsem v nižinah in dolinah z negativno temperaturo v severovzhodni Sloveniji, nastala poledica. Na Koroškem se nam tudi danes obeta deževno in oblačno vreme. Ceste so mokre in spolzke. Previdnost torej ne bo odveč. Pozivamo vas k strpnosti. Že jutri pa nas čaka delno izboljšanje vremenske slike v naši regiji.

Zaradi podrtega drevja je do nadaljnjega zaprta lokalne cesta Jenina – Graška gora. 

Vremenska napoved za Slovenijo

Danes bo oblačno, občasno bo deževalo. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Primorskem do 12 °C.

Ponoči bo oblačno s padavinami, meja sneženja se bo v notranjosti Slovenije postopoma spustila do nižin. Na Primorskem bo zapihala burja. Jutranje temperature bodo okoli 0, na Goriškem in ob morju okoli 5 °C.

Jutri bo oblačno, sredi dneva bodo padavine povsod ponehale, popoldne se bo od severozahoda pričelo jasniti. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem do 9 °C.

Obeti

V nedeljo in ponedeljek bo pretežno jasno in razmeroma hladno. Po nižinah v notranjosti Slovenije bo precej megle ali nizke oblačnosti. Burja na Primorskem bo oslabela in v ponedeljek ponehala.

Vir: MO Slovenj Gradec in Arso

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije