Search
Close this search box.

Oblačno bo, ponekod na jugovzhodu bo naletaval sneg

Ponoči bo oblačno, ponekod na jugovzhodu bo naletaval sneg. Jutri se bo delno zjasnilo, na Primorskem bo pihala burja.

Ponoči bo oblačno, na Kočevskem, Dolenjskem in v Beli krajini bo rahel dež prešel v rahel sneg, ponekod bo možna poledica. Drugod bo suho vreme. Do jutra bodo padavine večinoma ponehale. Na Primorskem se bo krepila burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 1, na Primorskem okoli 6 °C,  je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Jutri bo sprva oblačno. Dopoldne se bo zjasnilo na Primorskem, kjer bo pihala zmerna burja, nato tudi ponekod v notranjosti Slovenije. Bolj oblačno bo ostalo ponekod v osrednji in jugovzhodni Sloveniji. Najvišje dnevne temperature bodo okoli 3, na Primorskem od 8 do 12 °C.

V ponedeljek bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo slabela. V torek bo zmerno do pretežno oblačno in ponekod megleno. V sredo bo oblačno, popoldne ali zvečer bo pričelo snežiti, po nižinah Primorske pa deževati. Na Primorskem bo zapihala burja.

Napoved za sosednje pokrajine: Ponoči bo oblačno, v krajih južno od nas bo občasno rahlo deževalo. Ob severnem Jadranu se bo krepila burja. Jutri se bo postopno povsod vsaj delno zjasnilo. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna, v Kvarnerju tudi močna burja.

Vir: ARSO

Ponoči bo oblačno, ponekod na jugovzhodu bo naletaval sneg. Jutri se bo delno zjasnilo, na Primorskem bo pihala burja.