Search
Close this search box.

Občina Prevalje ima nova podžupana

Včeraj je župan Prevalj Dr. Matic Tasić imenoval novega podžupana. Ta bo v mandatu 2022 - 2026 Stašo Lodrant.

Stašo Lodrant je aktiven v politiki že od leta 2006, ko je tudi prvič kandidiral za občinskega svetnika na lokalni nestrankarski listi. 

Na svojem Facebook profilu je ob imenovanju za podžupana zapisal: “Včeraj me je župan Dr. Matic Tasić imenoval za podžupana Občine Prevalje. Za zaupanje sem se mu iskreno zahvalil in obljubil, da bom vse svoje napore usmeril v nadaljnji razvoj našega kraja. Prisluhniti želim občankam in občanom ter izpolniti čim več naših skupaj zastavljenih ciljev v naslednjem 4-letnem mandatu. Spoštovanje in povezovalnost je tisto kar mora (p)ostati vodilo vsakega politika.”

FB Stašo Lodrant

Ob tem lahko pod črto zaključim svoje aktivnosti v super političnem letu 2022 – od volitev v Državni zbor, prek predsedniških volitev in volitev v Državni svet, do lokalnih volitev. Uspeh naj bi se sicer meril v zmagah, vendar je potrebno biti vedno ponosen tudi na rezultat. Sklenem lahko, da ste me/nas volivke in volivci v Mežiški dolini in na Prevaljah vedno dobro sprejeli in namenili visok delež podpore,” je ob tem še dejal.

Kot drugi podžupan pa bo ta mandat delo prevzel Andrej Stermec, ki je to delo opravljal že pred osmimi leti.

Arhiv Občina Prevalje

Vir: FB Stašo Lodrant

Včeraj je župan Prevalj Dr. Matic Tasić imenoval novega podžupana. Ta bo v mandatu 2022 - 2026 Stašo Lodrant.