Search
Close this search box.

Ob nedeljah se pridružite delavnicam na temo družine

V Slovenj Gradcu bodo potekale delavnice na podlagi ene izmed najpomembnejših družinskih vrednot: družine.

V Zavodu ČUDOvito so pripravili delavnice na temo družine. Izvajale se bodo s podnaslovi in posameznimi temami na podlagi ene najpomembnejših življenjskih vrednot: družine. “Ko v družinah prihaja do nelagodja, nesoglasij, nekomunikacije, neprimerne ali nezadostne komunikacije, nezadovoljstva, žalosti, jeze, odmikanja, dvomov, ali česarkoli, kar slabi naš vsak dan in odnose, je zagotovo čas, da pobrskamo po vzrokih in namenih – ter skladno s tem stremimo k odpravi stanj, ki nas bremenijo. Sami najpogosteje težko prepoznamo vse vzroke – še težje namene, “rešitve” pa so pogosto kratkoročne – ali pa jih pravzaprav ni. Kako in kakšna je primerna komunikacija za vas osebno in za vašo družino, kaj lahko naredimo in storimo sami, kako lahko drugače pristopimo do sebe in svojih najdražjih – in še mnogo več, bomo raziskovali na delavnicah, ki se bodo odvile v sklopu treh delavnic” so besede s katerimi vas vabijo, da se jim pridružite.

Ker so nedelje namenjene za počitek, druženje in družino, bodo delavnice potekale prav ob nedeljah. Trajale bodo približno 3 do 4 šolske ure v prostorih Zavoda ČUDOvito: Celjska cesta 10, Slovenj Gradec.

Delavnice so primerne za vsakogar: mladostnike, pare, družine, samske, očke, mamice, dedke, babice, tete, strice… saj se bodo odvijale na vseh nivojih družinskih vezi.

Z druženjem bodo pričeli jutri, ob 15. uri, ko bo potekala prva delavnica z naslovom Komunikacija v družini. Naslednja delavnica bo v nedeljo, 13. 10. 2019 ob 15. uri, kjer bo pogovor tekel na temo Odnos v družini. Zadnja delavnica pa bo v nedeljo, 27. 10. 2019, prav tako ob 15. uri, tema pa bo Odnos do partnerja in otrok – odnos otrok do staršev.

Prijavite se lahko Mojci Hribar na telefonsko številko: 041 625 722 ali na info@cudovito.si. Več informacij pa lahko dobite tudi na Facebook strani Zavoda ČUDOvito TUKAJ.

VIR: Zavod ČUDOvito