Search
Close this search box.

Novost v Slovenj Gradcu: Sodobni Street food lokal. V prihodnosti načrtujejo tudi kompletno ponudbo jedi z žara na lesno oglje

V Slovenj Gradcu na Ronkovi ulici bo danes svoja vrata odprl lokal s pestro ponudbo hrane za vse kulinarične navdušence.

Slovenj Gradec je bogatejši za še en lokal, kjer se boste lahko okrepčali vse dni v tednu, razen ob ponedeljkih in nedeljah. Danes ob 12.00 namreč Campi odpira svoja vrata. Razlog za v začetku zaprte ponedeljke pa je le en, pojasnjujejo v podjetju Campi: “Vedno vam želimo ponuditi le najkakovostnejše dnevno sveže meso, čigar dobava v ponedeljkih je trenutno vprašljiva.”

Campi – Ronkova ulica 4a (ob nakupovalnem centru Supernova Mercator Slovenj Gradec). Delovni čas: od torka do sobote od 10. do 21. ure. Za vse dodatne informacije so vam na voljo na 070 141 455. Lahko pa spremljate tudi njihovo Facebook stran, ki jo najdete TUKAJ ali Instagram TUKAJ.

Na začetku boste lahko okusili 11 različnih burgerjev in pravi Ameriški hot dog s 30 cm dolgo, domačo, dimljeno, govejo hrenovko. Že čez nekaj dni se boste lahko na Ronkovo ulico odpravili še na pravi Turški kebab na palici, kmalu pa bodo v ponudbo dodali še tri zanimive burgerje, čigar okus zelo dobro poznate, Quesadilla tortilije in Mexico burger, Steak burger, pravi Gyros, Kokodeks burger ter domače Nuggetse. Za piko na i pa bodo v prihodnosti pripravili celoten asortiman jedi z žara na lesno oglje.

Pri tem naj še dodamo, da ekipa podjetja Campi prisega izključno na dnevno sveže lokalne sestavine, kolikor jih je le moč dobiti, s poudarkom na strogo domačem nemastnem mesu lokalnih rejcev.  Vse njihove jedi pa krasi okus lastnih omak.

 

2 Komentarji
staro
novo najbolj glasovano
Inline Feedbacks
View all comments
Roberto
Roberto
1 leto nazaj

No… Dolgo časa je bilo zaprto…

jure
jure
1 leto nazaj

So bili dobri burgerji v kontejnerju, pa folk rajši pije notri v gostilnah.
Kebab je pa svinjarija iz zamrzovalnikov in bi ga bilo treba prepovedati.

Dogodki

V Slovenj Gradcu na Ronkovi ulici bo danes svoja vrata odprl lokal s pestro ponudbo hrane za vse kulinarične navdušence.