Search
Close this search box.

Novost v Sloveniji: Brezplačen dostop do resničnih ocen delodajalcev. Preveri, kaj pravijo zaposleni

Povpraševanje po delovni sili v Sloveniji ostaja na visoki ravni. Razpisanih prostih delovnih mest je veliko. Nove iskalce zaposlitev pa seveda v prvi vrsti zanima predvsem, kakšno je vzdušje v določenem podjetju, kakšne so delovne razmere, plača, odnosi med zaposlenimi … Številne odgovore na omenjena vprašanja vam ponuja nova spletna spletna stran, kjer boste dobili informacije iz "prve roke". Predstavljamo vam namreč novost v Sloveniji, spletno stran Preveri podjetje, kjer lahko popolnoma anonimno izpolnite vprašalnik, ki se nanaša na zaposlitveno izkušnjo pri določnem podjetju in s tem pripomorete k večji transparentnosti na trgu dela. Hkrati pa kot iskalec zaposlitve pridobite številne informacije, ki bodo pripomogle pri izbiri nove službe.

Preden se odločite za novo službo, vas zagotovo zanima, kakšen bo vaš novi delodajalec, kakšni so odnosi med zaposlenimi, kaj lahko pričakujete, ali podjetje vlaga v izobraževanja zaposlenih, ali so zaposleni zadovoljni s svojim delom, vodstvom, lastniki podjetja, ali podjetje omogoča karierno in finančno rast zaposlenim, ali zagotavlja varno zaposlitev. …. Odkar se je na trgu pojavila spletna stran Preveri podjetje, vam ni treba več ure in ure brskati po spletu, iskati podatkov na družbenih omrežjih, ampak vas koristne informacije, ki vam lahko kasneje prihranijo marsikatero nevšečnost, čakajo na enem mestu. Na spletni strani Preveri podjetje boste namreč našli vsa registrirana podjetja v Sloveniji, za katera so uporabniki spletne strani oddali oceno anonimno in brezplačno.

“Naš cilj je preprost. Želimo, da zaposleni brez strahu delijo (popolnoma anonimno, brez prijave in registracije) informacije o delodajalcih in pripomorejo k večji transparentnosti na trgu dela. Iskalcem zaposlitve želimo omogočiti enostaven in brezplačen dostop do resničnih ocen delodajalcev. S temi informacijami lahko iskalci zaposlitve ugotovijo, kaj in za koga si želijo delati ter ustrezno pripravijo prijavo, se pripravijo na razgovor in imajo tako večjo možnost za uspeh,” ob tem pojasnjujejo člani ekipe Preveri podjetje.

Preveri podjetje je eden najbolj verodostojnih in natančnih virov informacij o delovnih mestih, plačah, kulturi podjetij … Obiščite njihovo spletno stran in preverite ocene ljudi, ki dejansko delajo v podjetju, ki vas zanima. Postopek iskanja zaposlitve bo lažji, če boste vedeli, v katerih podjetjih iskati karierne priložnosti, in katera podjetja omogočajo osebno in finančno rast, kje vejo, da je zadovoljstvo na delovnem mestu pomembno.

“Transparentnost in dobre ocene pretvarjajo pasivne iskalce v  aktivne kandidate, podjetja pa lahko najdejo tudi priložnosti za izboljšave in postanejo delodajalci, kjer ljudje, radi delajo. Zadovoljni zaposleni so eden glavnih temeljev uspešnega poslovanja,” pa so na vprašanje, kaj s komentarji pridobijo delodajalci, odvrnili člani ekipe Preveri podjetje.

Zato vam toplo priporočamo, da pred menjavo službe oziroma novo zaposlitvijo obiščete spletno stran Preveri podjetje, kjer lahko kadarkoli na enem mestu najdete ključne podatke, mnenja, izkušnje nekdanjih ali trenutno zaposlenih v podjetju, ki vas zanima. S tem pa tudi prihranite dragoceni čas, ki ga nam v današnjem tempu pogosto zmanjka. Obisk spletne strani Preveri podjetje vam bo zagotovo prinesel hitre in resnične odgovore.

V ekipi Preveri podjetje jemljejo zagotavljanje anonimnosti zelo resno. Registracija na portal preveri-podjetje.si ni potrebna. Pri oddajanju komentarjev ni potrebno navesti nobenih osebnih podatkov niti drugih podatkov, ki jih ne želite deliti. Na objavo ali izbris komentarja podjetje, ki je komentar prejelo, nima nobenega vpliva.