Novost na Kopah: Holcerčkova alpska šola smučanja

Za vse smučarske nadobudneže so na Kopah za prihajajočo smučarsko sezono pripravili prav posebno ponudbo, Holcerčkovo alpsko šolo smučanja, ki bo poskrbela za nepozabno dogodivščino in neprecenljivo znanje.

Holcerčkova alpska šola smučanja na Kopah, ki se je lahko vaši otroci udeležijo kar desetkrat, je primerna za otroke od 4. do 10. leta. Otroci so razdeljeni v dve skupini in pod vodstvom izkušenih inštruktorjev na zabaven način skozi igro osvajajo smučarske zavoje. Potekala bo od januarja do marca, po vnaprej določenih terminih (7., 14., 21., 28. januar; 4., 11., 18., 25. februar; 4. in 11. marec). Izbirate pa lahko med dvema paketoma.

Prvi paket, ki je med obiskovalci smučišča že zelo popularen, prinaša 10 x tečaj na Kopah (sobota od 09:00 – 15:00 ure), smučarsko vozovnico, toplo malico, čaj v neomejenih količinah, zaključno tekmo in diplomo ter organiziran prevoz iz Slovenj Gradca na Kope in nazaj do Slovenj Gradca. Zanj pa boste odšteli 399 evrov.

Drugi paket je nekoliko cenejši, saj za prevoz do smučišča in nazaj poskrbite sami, zanj boste odšteli 299 evrov. Prav tako pa vsebuje 10 x tečaj na Kopah (sobota od 09:00 – 15:00 ure), smučarsko vozovnico, toplo malico, čaj v neomejenih količinah, zaključno tekmo in diplomo.

Naj vaši najmlajši letošnjo zimo preživijo nekoliko drugače in z obiskom Holcerčkove alpske šole smučanja na Kopah na varen in zabaven način postanejo pravi smučarski prvaki, ki se bodo samostojno podili po belih strminah. Število mest je omejeno. Prijave sprejemamo do 10. 12. 2022. Ne zamudite enkratne priložnosti in prijavnico izpolnite že danes.

Za več informacij skoči na www.kope.si.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije