Search
Close this search box.

Nov odličen nastop judoista Naceta Herkoviča

Nace Herkovič, član Judo kluba Acron Slovenj Gradec je preko vikenda uspešno nastopil na mednarodnem tekmovanju Paris Grand Slam.

Na mednarodnem tekmovanju Paris Grand Slam, ki je potekalo v soboto, 4. februarja, je nastopil tudi judoist Nace Herkovič, član Judo Kluba Acron Slovenj Gradec. Na močnem mednarodnem tekmovanju najvišjega nivoja se je pomeril v številčni težnostni kategoriji do 73 kilogramov. V prvem kolu se je Nace pomeril s predstavnikom Južne Koreje, ki je Naceta po napeti borbi premagal z wazzarijem (7:0) in v nadaljevanju tekmovanja osvojil 5. mesto.

To je bil za Naceta drugi nastop na tovrstnih tekmovanjih, ki pa mu je prinesel veliko novih izkušenj in znanj za nadaljnje izzive.

Da pa je bila izkušnja še lepša, so poskrbeli njegovi klubski prijatelji Žan Boženk, Jevgenija Gajić, Ajda Gašper in Tina Kovač, ki so zanj navijali in ga podpirali s tribun.

Nace Herkovič, Žan Boženk in trener Ruslan Yankovskyy pa v Parizu ostajajo do torka, 7. februarja, saj so se tam udeležili še priprav in trenirali z najboljšimi judoisti sveta.

Nacetu čestitamo za odličen nastop in mu želimo še veliko uspehov.

Judo klub Acron Slovenj Gradec pa se zahvaljuje vsem sponzorjem, donatorjem in podpornikom.

Vir: Judo Klub Acron Slovenj Gradec

Dogodki

Nace Herkovič, član Judo kluba Acron Slovenj Gradec je preko vikenda uspešno nastopil na mednarodnem tekmovanju Paris Grand Slam.