Search
Close this search box.

NLB poslovalnice prihodnji teden s prilagojenim delovnim časom

Poslovalnice NLB bodo s ponedeljkom začele poslovati po prilagojenem urniku.

“V NLB še naprej pozorno spremljamo zaostrovanje razmer zaradi širjenja koronavirusa, temu pa prilagajamo tudi svoje ukrepe, da bi zagotovili kar najvišjo stopnjo varnosti poslovanja tako za naše stranke kot zaposlene in prispevali k čim hitrejši zajezitvi okužb,” so sporočili iz NLB ter dodali, da bodo od ponedeljka, 26. oktobra 2020, vse NLB poslovalnice poslovale po prilagojenem delovnem času, in sicer bodo vsak delovnik odprte od 8. do 15 ure. 

Na dan izplačila pokojnin, bodo NLB Poslovalnice odprte prej

Pri NLB so še dodali, da bodo njihove poslovalnice na dan izplačila pokojnin, v petek, 30. oktobra 2020 svoja vrata za upokojence odprla že pol ure prej, torej ob 7. 30 uri. Prve pol ure bo namenjene izključno upokojencem, poleg tega bodo – tako kot doslej – vse stranke pozvali, da prednost pri obravnavi ponudijo upokojencem, invalidom in nosečnicam.

Iz NLB pa so še sporočili, da morebitno zapiranje poslovalnic za zdaj ni predvideno: “Lahko pa se zgodi, da bomo zaradi prilagajanja zdravstveni situaciji in ukrepom vlade, pa tudi našim kadrovskim zmožnostim še katero od poslovalnic preventivno zaprli – reagirali bomo od primera do primera. Tako kot smo že ravnali v Prevaljah.”

Preberite še: Poslovalnica NLB Prevalje ostaja zaprta tudi na dan izplačila pokojnin, ostale bodo odprli pol ure prej

VIR: NLB

Dogodki