Search
Close this search box.

Nepridipravi prerezali nov balon na letnem bazenu na Ravnah

Pred približno štirimi meseci smo pisali o tem, da se Zavod za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Ravne na Koroškem ter Občina Ravne na Koroškem ponašata z novim balonom, v vrednosti 132.000 evrov, ki služi kot pokrita vadbena površina. Danes ponoči pa so bili na delu vandali, ki so uničili del balona. 

Aleš Logar, direktor ZKŠTM Ravne, je ob tem povedal: Ponoči ali v jutranjih urah so poskušali vdreti v balon na mestnem kopališču. Nepridipravi so prerezali del balona. Objekt je sicer pod štirimi kamerami, ki pa žal na tem mestu niso ničesar ujele.”

“Verjetno je šlo za objestnost, nekdo je pač želel priti v balon na neumen način ali pa je morda razlog brezbrižnost do družbene lastnine, ki jo nekateri radi uničujejo,razmišlja Logar, ki poziva vse, ki bi karkoli videli ali vedeli, da mu to sporočijo.

Ker preiskava še poteka, uradne razlage za to, zakaj je do tega prišlo, še nimajo. Da bi bilo kaj odtujenega za zdaj še ni znano. Po prvi nestrokovni oceni znaša nastala škoda zaradi prerezanega balona nekje do 5000 evrov, smo še izvedeli od Logarja.