Search
Close this search box.

Nepozaben Halloween party s Kingstoni prihaja v Brooklyn Sky Bar

Najbolj nora Noč čarovnic se nam obeta v torek, 31. oktobra 2023, v Brooklyn Sky Baru na Ravnah na Koroškem.

Poletja je konec in z njim so se poslovili tudi prijetni, topli večeri, a to ne pomeni, da na Ravnah nič ne dogaja. V Brooklyn Sky Baru, kjer je meja samo nebo, za svoje goste pripravljajo nepozaben Halloween party.

Brez skrbi, letošnjo Noč čarovnic se ne bo treba od groze stiskati doma pod rjuhami, strah lahko preženete v Brooklyn Sky Baru na Ravnah na Koroškem, kjer vas bodo na najstrašnejšo noč v letu zabavali Kingstoni. Ne boste potrebovali niti pižame, niti dežnika, saj nas čaka Halloween Party do jutranjih ur, na katerem bo norela cela ulica, kaj ulica, cele Ravne!

Seveda pa ni pravega Halloween partyja brez kakšne maškare, zato le pogumno, pridite namazani ali oblečeni v stilu Noči čarovnic, za tiste najbolj pogumne in izvirne bodo pripravili tudi nagrade.

Vstopnice lahko po predprodajni ceni 7€ kupite vsak dan v Brooklyn Sky Baru, med obratovalnim časom. Če pa srečate katero od prikupnih promotork, jo pa le pocukajte za rokav in si priskrbite svojo vstopnico. Vstopnice bodo na voljo tudi na dan dogodka, po redni ceni 10€.  

Prav tako sprejemajo rezervacije miz na telefonski številki: 040 649 570 (Tomaž).

Za več informacij o samem dogodku lahko obiščete tudi Facebook ali Instagram profil Brooklyn Sky Bara.

Zato si zapišite v koledar, 31. oktobra 2023 se vidimo v Brooklyn Sky Baru na Ravnah, kjer nas čaka nepozaben žur in bo meja samo nebo.

Dogodki

Najbolj nora Noč čarovnic se nam obeta v torek, 31. oktobra 2023, v Brooklyn Sky Baru na Ravnah na Koroškem.