Search
Close this search box.

Nenavaden pripetljaj na avtocesti proti Ljubljani

Včeraj okrog 10. ure je imelo okrog 25 potnikov, večinoma študentov, obilico sreče med vožnjo proti Ljubljani. Avtobusu, ki je proti slovenski metropoli krenil iz Črne na Koroškem, sta na odseku avtoceste med Domžalami in Ljubljani namreč odpadli kolesi.

Kako je do pripetljaja prišlo v družbi Nomago po poročanju 24ur.com še ne vedo, saj je avtobus trenutno v njihovi servisni delavnici. Dodajajo, da varnost potnikov, udeležencev v prometu in tehnično brezhibnost vozil postavljajo na prvo mesto, prav tako redno izvajajo usposabljanje za voznike, kar se je pokazalo tudi v tem primeru, ko ravno zaradi hitre in preudarne reakcije voznika dogodek ni imel hujših posledic. Ko je začutil tresljaje na vozilu, je namreč z zmanjšano hitrostjo zapeljal na odstavni pas.

Potnica, ki želi ostati neimenovana, je glede neljubega pripetljaja povedala: “Pred incidentom je vožnja potekala povsem normalno. Voznik je dobro odreagiral, mirno in nepanično. Najprej sem se počutila malo prestrašeno, vendar nas je šofer pomiril, da bomo počakali na drug avtobus ter poklical pomoč.” Dodaja, da je sicer s prevoznikom zadovoljna, z njimi se bo vozila tudi v prihodnje, saj je to najcenejši način prevoza do Ljubljane.

Dogodki

Več iz istega kraja