Search
Close this search box.

Ne pozabite, jutri nas čaka nepozaben Spektakel duetov Luke Basija

Spektakel duetov nas bo navdušil jutri, 15. septembra 2023, v ljubljanskih Križankah.

Luka Basi, vsem dobro znan slovenski pevec, ki navdušuje publiko tako doma, kot v tujini, za vse svoje oboževalce pripravlja jutri, 15. septembra 2023, še prav posebno poslastico. V ljubljanskih Križankah nas ob 20. uri namreč čaka Spektakel duetov, na katerem bo Luka oder delil s številnimi gosti, ki jih je za ta poseben dogodek povabil k sodelovanju. Luka se tako že tretjič vrača na ljubljansko koncertno prizorišče, kjer vsakič znova navduši poslušalce. Tudi tokrat ne bo nič drugače, saj nas čaka pravi spektakel z mnogimi čudovitimi glasbenimi gosti.

Ker pa Luka vedno rad prepusti domišljiji prosti tok in pusti svoje oboževalce na trnih, tudi tokrat ni nič kaj drugače, saj vseh sodelujočih gostov na Spektaklu duetov ni želel razkriti. Je pa že delil z nami to, da se mu bodo na odru pridružili Modrijani in Danijela Martinović.

Kot je povedal Luka, so z bandom neumorno vadili, vse izpilili do podrobnosti in poskrbeli, da bo jutrišnji večer takšen, kot mora biti. Seveda pa bo na koncertu tudi prvič uradno predstavil svoj najnovejši album, Anđeo i vrag, na katerem je tudi njegova najnovejša uspešnica, Momačka.

Zagotovo nas jutri, 15. septembra 2023, čaka večerni spektakel, ki ga nikakor ne gre zamuditi. Na voljo je še nekaj zadnjih vstopnic, ki pa si jih lahko zagotovite TUKAJ.  

Spektakel duetov nas bo navdušil jutri, 15. septembra 2023, v ljubljanskih Križankah.