Search
Close this search box.

Naročniki KTV Dravograd odslej del družine Telemach

Naročniki KTV Dravograd so z oktobrom postali avtomatsko naročniki Telemacha.

Podjetje Telemach Slovenija, vodilni ponudnik širokopasovnega interneta in TV vsebin ter najhitreje rastoči mobilni operater, skozi svoje delovanje raste tako organsko kot tudi anorgansko.

Svoje kakovostne in zanesljive storitve želijo ponujati kar največ uporabnikom na slovenskem trgu, zato se strateško odločajo tudi za prevzeme podjetij, ki jim omogočajo širitev na kraje, kjer še niso prisotni.

“Tako smo z 2. oktobrom 2023 prevzeli tudi podjetje KTV Dravograd. To predstavlja povsem običajno nadaljevanje in rast poslovanja,so zapisali v družbi Telemach.

“Na tem območju pospešeno sodelujemo pri sanaciji po poplavah in obstoječe omrežje nadgrajujemo ter vanj investiramo, hkrati pa bomo naročnikom trenutne pakete zamenjali s paketi EON ter jim na ta način omogočili najsodobnejše Telemachove storitve,” so razložili svojo poslovno potezo.

Pri tem bodo obstoječe pakete bomo zamenjali s primerljivimi Telemachovimi, seveda pa jih lahko naročniki kadarkoli zamenjajo in dopolnijo z dodatnimi storitvami.

Mesečni stroški se pri tem za naročnike ne bodo spremenili, v nekaterih primerih bodo celo nižji.

Paketi EON med drugim zagotavljajo izjemno hiter internet ter vrhunsko televizijsko izkušnjo s številnimi TV programi, med katerimi je več kot 130 programov v HD ločljivosti, ogled za nazaj ter najbogatejši Video klub z več kot 24.000 serijami, filmi, risankami in dokumentarnimi filmi.

Besedilo: Telemach

Naročniki KTV Dravograd so z oktobrom postali avtomatsko naročniki Telemacha.