Najditelja denarnico vrnila z vso vsebino. Nagradi sta se odpovedala

Na naše uredništvo se je obrnil bralec, ki se mu je v petek pripetila neljuba nesreča. Izgubil je denarnico, v kateri je imel zajeten znesek denarja, ki si ga je prislužil z večletnim delom in varčevanjem, da bi lahko kupil kmetijski stroj. Ko pa je prišel dan D, da bi kupil stroj, pa je denarnico pozabil na strehi avtomobila v Radljah ob Dravi in odpeljal. Ko sta z ženo ugotovila, kaj se je zgodilo, denarnice nista več našla.

V petek, 13. avgusta, okoli 20. ure je bralcu v Radljah ob Dravi, na lokaciji med PGD Radlje, na obvoznici po poti do krožišča pri Lidlu, s strehe avtomobila padla denarnica. V denarnici so bili tudi dokumenti na ime Branko Andoljšek, poleg tega pa velika vsota denarja. Gre za vsoto cca 4.200 eur. Denar je bil težko prigaran in namenjen za nakup delovnega stroja na kmetiji, je ob tem povedal lastnik izgubljene denarnice. Več si preberite TUKAJ.

Lastnik denarnice je verjel, da obstajajo dobri ljudje, ki mu bodo denarnico pomagali najti oz. mu jo bodo vrnili. Kmalu po naši objavi prispevka smo izvedeli, da je bila denarnica najdena.

Najditelju je lastnik ponudil denarno nagrado, ki pa je ni želel sprejeti. Na družabnem omrežju Facebook so mnogi želeli najditelje izpostaviti, da bi izvedeli, kdo so dobri ljudje, vendar najditelji ne želijo biti izpostavljeni javno.

Kot je zapisal lastnik denarnice, je bila ta vrnjena s celotno vsebino, “najditelja ne želita niti nagrade,” je še dodal.