Bralec dobil nazaj izgubljeno denarnico, v kateri je bilo težko privarčevanih več kot 4.000 evrov

Na naše uredništvo se je obrnil bralec, ki se mu je v petek pripetila neljuba nesreča. Izgubil je denarnico, v kateri je imel zajeten znesek denarja, ki si ga je prislužil z večletnim delom in varčevanjem, da bi lahko kupil kmetijski stroj. Ko pa je prišel dan D, da bi kupil stroj, pa je denarnico pozabil na strehi avtomobila v Radljah ob Dravi in odpeljal. Ko sta z ženo ugotovila, kaj se je zgodilo, denarnice nista več našla.
money-3918183_1920

V petek, 13. avgusta, okoli 20. ure je bralcu v Radljah ob Dravi, na lokaciji med PGD Radlje, na obvoznici po poti do krožišča pri Lidlu, s strehe avtomobila padla denarnica. V denarnici so bili tudi dokumenti na ime Branko Andoljšek, poleg tega pa velika vsota denarja. Gre za vsoto cca 4.200 eur. Denar je bil težko prigaran in namenjen za nakup delovnega stroja na kmetiji, je ob tem povedal lastnik izgubljene denarnice.

Iz srca bi bil hvaležen poštenemu najditelju, da bi mi vrnil denar skupaj z denarnico, seveda, pa bi temu sledila denarna nagrada, 10 % denarja od celotnega zneska v denarnici,” je danes dejal lastnik pogrešane denarnice, ki pa jo je že dobil nazaj.

Branko Andoljšek, lastnik denarnice, je verjel, da še obstajajo dobri ljudje, ki mu bodo pomagali najti oziroma mu bodo vrnili denarnico. Ne dolgo po objavi prispevka na naši strani, je nam sporočil, da je denarnica najdena. Za kar je neizmerno hvaležen.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.