Search
Close this search box.

Najboljša rešitev za vašo okolico. Podjetje Eurohop prisluhne vašim željam in najde za vas najbolj ugodno rešitev

Podjetje Eurohop iz Podgorja pri Slovenj Gradcu je manjše podjetje z utečeno ekipo delavcev, ki se ukvarja s storitvami gradbeništva oziroma z izvajanjem gradbenih del že dobrih 35 let.

Žan Cokan iz podjetja pojasni, da se njihovo podjetje ukvarja z izkopi in prevozi, izdelujejo dvorišča s pripravo za asfalt, vključno z asfaltom, ukvarjajo se s tlakovanjem, pripravljajo tudi izkope za hiše… Kot pravi Cokan, nudijo brezplačno svetovanje, kjer ekipa z veseljem prisluhne vašim željam in skupaj najdete za vas najbolj ugodno rešitev. Svoje delo opravijo profesionalno, kvalitetno in časovno hitro. K vsemu temu pa pripomore njihova osvežena gradbena mehanizacija (imajo dve tovorni vozili, bager z delovno močjo 8T, rovokopač in minibager).

Ko se odločimo za gradnjo svoje hiše, vikenda ali za urejanje okolice se moramo zavedati, da je lahko to zahteven projekt, ki nam bo vzel kar nekaj časa in načrtovanja, da bomo s končnim izdelkom res zadovoljni. Gradbena dela potekajo v večih fazah, od same priprave zemljišča do urejanja okolice in vselitve v hišo. Zato je vsekakor pomembno tudi to, kdo opravlja gradbena dela. V vseh letih delovanja so si v podjetju Eurohop pridobili izkušnje v urejanju okolic, v vsakem letu delovanja pa se srečujejo z novimi izzivi s katerimi se tudi nadgrajujejo. Z njihovimi izkušnjami in številnimi referencami vse storitve, ki jih ponujajo, opravijo kvalitetno, natančno, hitro in tudi cenovno ugodno.

Njihovo delo se začne že pred ogledom terena, pri sami pripravi pa se nato oceni in določi katera vrsta materiala je najbolj primerna za določeno vgradnjo, še pove Cokan.

Kontakt: Žan Cokan 041 572 999

FOTO: Eurohop na delu:

Dogodki

Podjetje Eurohop iz Podgorja pri Slovenj Gradcu je manjše podjetje z utečeno ekipo delavcev, ki se ukvarja s storitvami gradbeništva oziroma z izvajanjem gradbenih del že dobrih 35 let.