Najbolj popularna katra Fratar se je danes mudila v Radljah ob Dravi

Lepo je kadar srečo nosimo seboj in to zato, da bi jo lahko podarili tudi tistim, ki jo še bolj potrebujejo od nas samih. Družina Fratar osrečuje na vseh poteh in riše nasmehe. Danes so narisali nasmeh in podarili novo upanje Junaku 3. nadstropja.

Še eden izmed dni, ki je lahko vsem ljudem le v navdih. Družina Fratar je poskrbela že za veliko takšnih dni. Danes zjutraj je sonce v občini Radlje ob Dravi sijalo in svetilo še močneje ter še bolj toplo.

Junak 3. nadstropja se je želel fotografirati s katro Fratar in seveda so se z veseljem zapeljali do njega ter mu uresničili željo. Njegov nasmeh je polepšal dan vsem in veliko nasmehov bo še prinesla dobrodelna katra v prihodnje.

Takole so zapisali na Facebook profilu Katre Fratar: Že navsezgodaj zjutraj, v Radljah sije SONCE. Tople žarke je med nas prinesel JUNAK 3. nadstropja. Na invalidskem vozičku, ki si je SRČNO želel slikati z našo DOBRODELNO Katra Fratar. Z NAJVEČJIM VESELJEM SMO MU TO ŽELJO URESNIČILI! HVALA VSEM BORCEM in JUNAKOM, da STE NAŠE UPANJE ZA BOLJŠI JUTRI in OPOMIN, da je ZDRAVJE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO!

Nato pa je bila katra z delom družine Fratar deležna še toplega sprejema župana Občine Radlje ob Dravi Alana Bukovnika ter podžupana Občine Radlje ob Dravi Roberta Potnika.

Koliko srčnosti premore družina Fratar in veličina človeka je v dobroti. Hvaležni smo, da imamo v svoji sredini ljudi tako odprtega in dobrega srca.

Že jutri boste katro Fratar lahko srečali v Vuzenici, v torek pa se bo mudila v Slovenj Gradcu. Dobrodošli vsi in hvala vsem za vaš prispevek.

Vir: Fb Katra Fratar