Search
Close this search box.

Najbolj brano marca: NORO, ta hiša stoji v Podgorju pri Slovenj Gradcu (VIDEO)

Med več kot tri tisoč prispevki, ki smo jih objavili v tem letu na našem spletnem portalu, ste v mesecu marcu najraje brali članek o družinski hiši z izrazito drugačnostjo, ki stoji v Podgorju pri Slovenj Gradcu.

Naj spomnimo, da je bila notranjost hiše lani na mesecu oblikovanja razglašena za interier leta Hiša je oblikovana dvojno: navzven trden kristal zunanjega ovoja se proti dolini dvigne in podse spusti naravo. Le-ta pod njim kleše pretočne prostore, ki nas spominjajo na prvobitna naravna zavetja, na soteske in globočine, na skrita zavetja pod krošnjami dreves. Hiša je torej hibrid med grajenim in naravnim – je trdno zavetje, ki pa neločljivo raste iz svoje okolice.

Na strani koroških Novic smo v tem letu še povečali branost, mesečno nas spremlja in bere preko 150.000 različnih ljudi, zvestih bralcev, ki skupaj z nami soustvarjate zgodbo o uspehu, za katero si želimo, da se nadaljuje tudi v letu 2020. Hvala vsem in vsakemu posebej.

Pri tem naj še omenimo, da smo prav tako marca na našem portalu pisali o zapuščenem skednju, ki so ga na Vrhah preuredili v čudovito hišo, o čemer si lahko več preberete TUKAJ.