Search
Close this search box.

Naj vas ob materinskem dnevu očara Eva Boto

Ob materinskem dnevu, 25. marca 2023, vas Humanitarno društvo Nasmeh na obraz vabi na nepozaben večer z Evo Boto.

Ob materinskem dnevu, v soboto, 25. marca ob 19. uri, vas v Kulturnem domu Radlje ob Dravi čaka nepozaben koncert, ki ga za vas organizira Humanitarno društvo Nasmeh na obraz. Vabijo vas, da si pričarate čudovit večer v družbi Eve Boto, ki vas bo skupaj s svojim bandom očarala s koncertom, na katerega je povabila tudi prav posebne goste – učence glasbene šole Radlje ob Dravi.

Eva na svojih koncertih poslušalcem pripravi pravo poslastico za ušesa, saj skozi posebej zrežirano in pripravljeno koncertno zgodbo predstavi vrhunce svojega glasbenega ustvarjanja, ki jih začini še z nekaterimi priredbami in skeči, po katerih je postala prepoznavna tudi gledalcem oddaje Znan obraz ima svoj glas, ter dodatki znanih slovenskih in tujih pesmi, ki jih je skozi svoje glasbeno ustvarjanje vzela za svoje.

Naj najmlajša slovenska predstavnica na Evroviziji, zmagovalka Slovenske Popevke in oddaje Znan obraz ima svoj glas, Eva Boto, očara tudi vas in vaše najdražje na koncertu, ki bo zagotovo še dolgo odzvanjal tako v vaših ušesih kot v vaših srcih.

Vstopnice za koncert ob materinskem dnevu bodo na voljo na naslednjih prodajnih mestih:

  • Baby Center Radlje ob Dravi;
  • Cvetličarna Mira Muta;
  • Anita Jelen, Turizem Mitnica Muta.

Vabljeni!

Dogodki

Ob materinskem dnevu, 25. marca 2023, vas Humanitarno društvo Nasmeh na obraz vabi na nepozaben večer z Evo Boto.