Search
Close this search box.

Naj se igre začnejo: večer družabnih iger v Kompleksu

V petek, 24. januarja 2020 v KMKC Kompleks v sodelovanju z društvom K.U.L. LUDEK pripravljajo večer družabnih iger. Prvič letos, a vsekakor ne zadnjič boste lahko uživali ob dobri družbi in družabnih igrah.

Prvič v letošnjem letu, se bo v prostorih Koroškega mladinskega kulturnega centra Kompleks odvil večer družabnih iger. Takšni večeri postajajo stalnica v programu, saj jih Kompleks v sodelovanju z društvom K.U.L. Ludek organizira vsaj štirikrat na leto, zato ni potrebno na dolgo in široko opisovati, kaj se bo dogajalo. Člani društva K.U.L. Ludek bodo s sabo prinesli vsem dobro znane družabne igre in tudi takšne, ki jih še niste imeli priložnost poskusiti.

Druženje in zabava na večeru druabnih iger v Kompleksu.

Direktor KMKC Kompleks, Dorijan Plevnik nam je povedal, da bo na voljo za druženje in igranje več kot 50 različnih iger, s katerimi bo večer s prijatelji in znanci še posebej zabaven. Obiskovalcem bo omogočeno, da bodo igrali že poznane igre, ali pa se bodo spopadli z novimi izzivi pri igrah, ki jih še niso igrali. Dodal je še, da je večer družabnih iger vedno dobro obiskan in tudi odziv na takšne večere je več kot odličen. “Zaradi obsežnega števila iger, je skoraj nemogoče, da ne bi našli igre, ki vam je pisana na kožo.” je povedal Plevnik.

“Zaenkrat dogodek temelji zgolj na druženju in zabavi, se pa v prihodnosti načrtuje tudi kakšen turnir, ki bo zmagovalcu prinesel lepe nagrade in tako še samo zdvignil raven in vzdušje dogodka kakšno stopnjičko višje.” je za konec povedal Plevnik. “Torej, če ste mladi oziroma mladi po duši in vam igranje družabnih iger ni tuje, lepo vabljeni v KMKC Kompleks na sproščen večer in dozo smeha ter druženje…”

K.U.L. Ludek (s polnim imenom Klub uporabnikov ludoteke) je sicer društvo, katerega poslanstvo je negovanje igralne kulture v vsej svoji pestrosti. Z bogatim izborom namiznih in družabnih iger za otroke in mladostnike, družine, pa tudi starejše, omogočajo zanimivo alternativo, z dodano pedagoško vrednostjo, za igrivo, nasmejano in poučno preživljanje prostega časa.

Dogodki