NAGRADNA IGRA: V sodelovanju s trgovino KATANI podarjamo žensko tuniko

V sodelovanju s prodajalno KATANI bomo nekomu izmed vas 10. maja ob 20.00 podarili žensko tuniko po lastni izbiri. Zato vabljeni k sodelovanju v nagradni igri na Facebook strani Koroških Novic, morda boste pa ravno vi srečni nagrajenec ali nagrajenka.

V sodelovanju s trgovino KATANI z Raven na Koroškem podarjamo žensko tuniko po vaši izbiri.

Trgovina KATANI se nahaja v PC Mercator Dobja vas 126, 2394 Ravne na Koroškem. Pri njih boste našli bogato ponudbo ženskih oblačil za vse priložnosti, vse postave in vse generacije. Ponudba je raznolika od majic, tunik, oblek, hlač in spodnjega perila BETI. Vsa oblačila so izdelana izključno v Sloveniji pri slovenskih proizvajalcih.

KATANI trgovina je poznana po kvaliteti in prijaznosti, zato ne oklevajte z obiskom pri njih. Obiščete jih lahko vsak dan od ponedeljka do sobote od 8.30 do 19. ure. Ob obisku prodajalne pa so vam na razpolago prijazne prodajalke, ki vam bodo z veseljem svetovale in pomagale pri izbiri najprimernejšega kosa oblačil, upoštevajoč vaše želje.

V sodelovanju s trgovino KATANI bomo nekomu izmed vas 10. maja ob 20.00 podarili žensko tuniko po lastni izbiri. Zato vabljeni k sodelovanju v nagradni igri na Facebook strani Koroških Novic, morda boste pa ravno vi srečni nagrajenec ali nagrajenka.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije